Tisdagar = otursdag för Diva!

Idag Tisdag så skulle jag till Västervik,så Emma följde med.Lämmnade Axa och Diva hemma i hundgården och Rixi fick följa med ,eftersom jag skulle köpa en ny fin sele till henne.

 

Som alltid när man åker dit så måste man ju in på Jamie hundsport och ut kommer man med massa saker,så även idag!

 

Emma köpte ett riktigt fint brett läder halsband i rosa då hon har fått för sig att allt till Axa ska gå i rosa,munkorg,sele,tjänste tecken och halsband=) Kan säga att hon vart riktigt fin i det..

 

bollar och selar blev det ja summan slutade på 1700kr..... gubbarna var mindre nöjda när vi kom hem hihihiihi

 

Gick ut i hundhuset och skulle ge Diva o Axa mat,då ser jag att Diva har nåt i munnen och kommenderar loss men hon släppte det inte! Så jag tar henne och öppnar munnen på henne!

 

Då upptäcker jag att hon kan inte släppa taget om märgbenet för det sitter fast!!!!!!!!!!!

Hon har lyckats med att få in hela underkäken med tänder o allt igenom hålet i märgbenet så det sitter som ett skruvstä runt hela käken FAAAAANNN.

 

Vi var ju påväg till växjö för skyddsträning in med hunden i huset vad gör vi nu??? jag och Emma fick hålla Diva vilket inte var det lättaste då det gjorde rejält ont på henne..Johan fick ta fram en liten bågfil sen var det bara att såga försiktigt för att få loss skiten...Det tog oss en halvtimme innan vi fick i tur benet och kunde ta bort det från käken på Diva!!

Denna damen lyckas tydligen med allt och Tisdagar verkar vara hennes oturs dag,då hon förra Tisdan fick en boll i halsen...så nästa Tisdag sätter vi henne i en vadderad bur hela dagen=)

 

Skydds träningen kom vi till och jag började i korgen med Rixi hon går som tusan i korgen och var inte mycket fel på träningen där idag=)hon blir rejält arg men skiftar direkt och bevakar strålande..

Det var en gång på bevakningen som Henrik utmanade henne och satte ögonen i Rixi vilket vi aldrig gjort innan och då blev hon riktigt arg och dundrade i han i magen fast han stog stilla hon sa jag antar utmaningen kom igen din j__el så tar jag dig ajjabajja Rixi så gör man inte på stillastående figge även om han utmanar dig hihihi

 

Arm arbetet satsar hon bra i ikväll hade lite diskution i transporten med överfall då hon tog för sig,blev nogåt sen i överfallet,men annars skötte hon allt annat super..tänk om man kunde köra lite sök nu så man får igång konditionen innan kalmar tävlingen,det får gå som det går..

 

Lilla Axa är en riktigt härlig hund att se på i skyddet eller vad man ska kalla det för,,Hon har lätt för att bli sur och satsar ordentligt i angreppen  med bra ifrån skjut och går rätt in ja det kanske inte är så bra att hon går rätt in i kroppen!! Men utvecklas hon som hon gör nu så kan det bli en riktigt bra skyddshund,,ioför sig så vet man ju inte hur hon kommer gå i korgen men tror inte det blir några problem..Hon bryr sig inte heller om att dem andra kör skydd medan Emma och hon kör lydnad...

 

det finns några platser kvar till brukslägret vi ska ha i påsk..I skyddet,lydnads lydnaden och brukslydnaden sökgruppen med patrik typ 2-3 platser kvar i varje grupp,,är ni sugna och inte vet vad ni ska göra i påsk så anmäl er mcyket hundträning blir det =)

 

Nä nu är klockan 00:45 så dags att krypa till kojs ha det gott där ute nu!!

 

 

Välkommen till Bruksläger i Målilla 21-24 april (Påsk)
OBS! Anmälan skall bekräftas med betalning och är bindande

 
Vi samlas på Målillavandrarhem Kl 13,00 och fikar tillsammans.  Lägret avslutas med samling på söndagen den 4 april kl 14,00.

Obs! Ni kommer att dela rum med andra lägerdeltagare. Så se till att ni har tillgång till bur att ha hunden i på natten om det skulle behövs!

Vi kan även rekommendera Moliljanhotell som ligger i anslutning till vandrarhemmet, där finns en SPA-avdelning som det finns möjlighet att hyra!

Instruktörer är:
Brukslydnad – Anna Lindelöf
Lydnadslydnad – Jörgen Jönsson
1Sök – Roland Sjösten

2Sök- Patrik Svensson
Skydd – Dan Phöner

Anmälan: Via mail till nettansvensson69@hotmail.com  ange, namn, telefon, mailadress, grupp och ev. allergier ang. maten och om önskemål att dela rum med någon speciell finns.

Priset för lägret är 3500 kr då är boende (Det finns möjlighet att ställa upp ett fåtal husvagnar/husbil), mat (Frukost, lunch, middag och fika) och instruktör inkluderat. Vi kommer att servera vårat mkt uppskattade PÅSK bord till middag på långfredagen. För deltagare utan hund 1750 kr, då ingår mat, boende och deltagande i alla grupper.

Anmälan är bindande och betalas in på Swedbank’s konto 8169-5 924 206 211-6 mottagare Emma Svensson.

Har ni några frågor kontakta Jeanette Svensson 0730839743 eller Anna Lindelöf 0707257498

 Vi hoppas på en MYCKET trevlig helg tillsammans, varmt välkomna!
Anna & Nettan

 

 

Kommentarer

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-