Första sökpasset sen oktober!!

Härligt att vara igång med söket igen tror vi körde sista passet i slutet av oktober=)

 

Vi är nu 7st och 8st hundar i gruppen,blandade raser schäfrar,mallar,terv och en flette.

 

Började med unghundarna,,Axa,Arko och så Julle ja han är ingen unghund men har inte kört så mycket sök innan..

 

Vi trodde vi skulle få backa i söket med Axa med tanke på att hon inte kört så mycket sök och inte varit så intresserad av figgarna,blev bättre dem två sista passen innan uppehållet!

 

Men som hon gick denna lilla underbara varelse=)vi behövde inte backa alls utan gick ett steg längre istället,Emma fick till och med lägga in lite lydnad på stigen och packa ihop henne. vi körde två pass med unghundarna,vi gömnde oss i djupa håller mm inga problem kampade fint.

 

RixDivans Arko är ju med oss oockså och han har en så stor strävan ut till figgen och har alltid funkat riktigt bra på söket så även idag! men det märks att han börjar bli tonåring nu jösses vad han har blivit hane=) krister har lite att jobba på där med ordning o reda och att han inte nonchar han ,men vilken snygging han är wow=)

 

Fletten är igentligen en räddnings hund,hon älskar att jobba men har däremot inget bra skall så detmåste vi jobba på=) Eva`s julle raka fina skick han ska bli rull hund,men även han har lite han fasoner för sig,stannar o pissar o pekar lite finger åt Eva när han gör så,men det kommer han snart sluta med=)

 

Rixi mitt lilla hjärte gull,hon har alltid gott bra i söket ,men skitit högaktnings full i figgarna ibland så jag har jobbat stenhårt på det,och sista två månaderna innan uppehållet gick hon superfint i söket.....Så lite nervigt var det idag skulle hon va tillbaks i utvecklingen eller vad? Kan säga att hon var helt jävla skruvad hon gick super bra men hade riktiga skall när hon drog iväg helt överladdad,så nästa gång blir det vattenflaska på henne=) för mig är det ett possitivt fel men hon får allt samla sig lite ...Körde bara 8 skick på henne idag eftersom vi kört kondition eller tränat sök på länge ,nästa gång ska hon få gå det dubbla=)

 

Diva Diva då=) Hon är bara för sött hon älskar verkligen söket,och idag gick hon bra ett tag sen upptäckte vi hur hon jobbar när hon börjar bli trött,eftersom det var relativt öppet så såg vi det väl!! Hon går rakt snabbt fint ut sen där ute vänder hon mot gammla legan och spårar sig fram till figgen ajjajjjabajjajja Emma fick bryta henne flera gånger till slut gav Diva upp sitt race och gjorde som Emma sa=)Så det lär vi lägga lite jobb på nu...

 

Emma.C och Annelie körde spår med sina mallar idag då en har varit dålig inatt o en har skurit sig i trampdynan.

 

Eva har skaffat en inohus hal som ligger vid skogen så nästa gång blir vi där och kör sök först sen blir det lydnad inomhus..äntligen känns det som vi kommit igång med denna roliga gren sök..

Känns som vi börjar komma igång hyfsat nu,sök på helgerna och skyddsträning på tisdagarna,sen lydnad o uppletande på vardagarna när vi själva vill...så nu väntar vi bara på att snön ska försvinna också=)

 

Välkommen till Bruksläger i Målilla 21-24 april (Påsk)
OBS! Anmälan skall bekräftas med betalning och är bindande

 
Vi samlas på Målillavandrarhem Kl 13,00 och fikar tillsammans.  Lägret avslutas med samling på söndagen den 4 april kl 14,00.

Obs! Ni kommer att dela rum med andra lägerdeltagare. Så se till att ni har tillgång till bur att ha hunden i på natten om det skulle behövs!

Vi kan även rekommendera Moliljanhotell som ligger i anslutning till vandrarhemmet, där finns en SPA-avdelning som det finns möjlighet att hyra!

Instruktörer är:
Brukslydnad – Anna Lindelöf
Lydnadslydnad – Jörgen Jönsson
1Sök – Roland Sjösten

2Sök- Patrik Svensson
Skydd – Dan Phöner

Anmälan: Via mail till nettansvensson69@hotmail.com  ange, namn, telefon, mailadress, grupp och ev. allergier ang. maten och om önskemål att dela rum med någon speciell finns.

Priset för lägret är 3500 kr då är boende (Det finns möjlighet att ställa upp ett fåtal husvagnar/husbil), mat (Frukost, lunch, middag och fika) och instruktör inkluderat. Vi kommer att servera vårat mkt uppskattade PÅSK bord till middag på långfredagen. För deltagare utan hund 1750 kr, då ingår mat, boende och deltagande i alla grupper.

Anmälan är bindande och betalas in på Swedbank’s konto 8169-5 924 206 211-6 mottagare Emma Svensson.

Har ni några frågor kontakta Jeanette Svensson 0730839743 eller Anna Lindelöf 0707257498

 Vi hoppas på en MYCKET trevlig helg tillsammans, varmt välkomna!
Anna & Nettan

Kommentarer

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-