Helg träning i Kalmar slutade på sjukhus!!

Var ska jag börja?

 

I tisdags så kände jag att jag var öm på nästippen ,tänkte fan jävla finne.

 

Den blev ömmare och ömmare för var dag,men så på lördags morgonen så upptäckte jag att näsan var svullen på höger sida,men tän kte inte så mycket på det för Emma och jag skulle ju åka till Kalmar och träna med Icca,Simon,Matti,Marcus,Kaj,Carina och två poliser som jag inte känner.

 

Kommer fram till Icca o Simon där börjar vi köra uppletande med hundarna Rixi gick super bra,Simon hjälpte Emma med Axa dem körde länge och mycket och det gav resultat=) Diva körde uppletande på öppen äng!

 

Jag passade på att köra några sök skick med korgen då Rixi laddar upp sig nåt så otroligt när hon får på sig korgen,så det blir överslag på första skicken inte bra,men efter ett tag så kom vi på en lösning som jag ska köra ett tag för att se om det hjälper!!

 

Drog sen och åt en super god pizza innan det blev ridhuset för lydnad och skydd!Och nu började jag känna att svullnaden i ansiktet blev värre och icca o emma hade ganska roligt åt hur jag såg ut,såg ungerfär ut som jag varit i boxningsringen=)

 

Vi hade ridhuset i 5 timmar och varvade skydd och lydnad.

Rixi och jag körde mycket korg arbete med mycket missar och en jäkla massa transporter ...Rixi är ju blixtrande snabb i sina angrepp så la tid på transporter då angreppen inte är hennes problem,så nästa träning kommer jag köra massa tjuvstarts övningar på damen=) skönt att kunna köra på 4-5 olika figgar hela tiden..

 

Emma och Axa körde kamp och bett övningar och när jag skriver detta så sitter jag och ler vilken härlig hund Axa är hon satsar rejält och tillkämpandet är fint och inget runt henne bekom henne heller..

 

Emma fick figga en hel del i armen åt alla möjliga hundar även tjänstehundarna,kan säga att hon fick massa beröm och hon tyckte det var riktigt rolig att figga,fast hon hade rejäl träningsvärk efteråt hon trodde aldrig det var så tungt hahaha

Roligt att hon tar för sig och vågar tycker jag=)

 

roligt att se alla andra hundar och umgås med goa gubbar jaja tjejer med =) vi åkte hem till icca och simon för lite fötäring på kvällen och sömn för att gå upp vid sju på morgonen och åka och köra mer skydd i ridhuset till kl elva!

 

När jag vaknade på morgonen så var hela ansiktet totalt uppsvält och det värkte nåt så in i helvete och inte såg jag nått allt var suddigt,nu blev jag orolig,,,men hade vi åkt för att träna hund så hade vi!!

körde ungerfär på samma sätt som dagen innan,men passade på att köra arm på en av poliserna som var helt ny för oss och det skötte hon med bravur=)

När kl var elva skulle dem andra kköra uppletande ,men jag och Emma åkte till akuten för att få lite pencellin,trodde jag ja,.

Vi vart skickade till tre olika läkare som sa att dem aldrig hade sett nåt liknande! Till slut hamnade vi på infektions kliniken där dem gjorde en massa prover och tester! Så säger han att du får inte åka hem utan vi lägger in dig omgående!!

 

Men va fan det går inte sa jag,jag har ju hunden och så ska jag döma lydnad i helgen och träna sök mm.Emma bara nu fan lyssnar du jag tar väl hand om hundarna...så så fick det bli..

 

Kan säga att det var nog bra för snabb sänkan var sky hög och jag vart sämre,så dem satte in allt möjligt skit på mig,och sönder stucken överallt är jag!! och jag är nål rädd i förr går så skulle dem sätta en tjockare nål så fick åka ner till operation då dem skulle vara duktiga att hitta vener då mina ligger djupt,,,,Då säger hon vi får nog sätta en i halsen på dig ,dem syns bra !! då fick jag nog här sätts inga nålar i halsen på mig så gick jag där ifrån hua,men efter mycket om och så hittade dem en i armen=) jajaja nu mår jag bättre och svullnaden har lagt sig ,men dem vet fortfarande inte vad det var mer än en mycket elak infketion,efter 5dar på sjukhus har jag nu kommit hem,så skönt att vara hemma ska gå på antibiotika kur 10 dar till,men kommer inte orka döma i helgen!!

 

Så nu blir det att ta tag i vardagen igen och träning mm=)

Sen fick jag ett roligt samtal från en mycket nära rolig hundvän!! Du vet vad läkaren sa till mig idag då sa hon! Nä jo att dem vill utreda mig för ad/hd hur fan kan man få det nu då i vuxen ålder sa hon hahahha hon är så skön abc du är i mina tankar hahha

 

Tack för alla telefonsamtal,mail och hälsningar via familj mm

slänger upp lite kort från träningen i helgen..

Emma i bitjackan ihop med Icca/Simon
Emma o Axa kör lydnad när dem andra kör skydd
Rixi o jag skulle träna missar=) gick som det gick ,men korgen använder hon fint=)
iIcca o Max ska ta Matti
Emma figgar åt Aragon
Axa leker med Simon
Rixi=)

Kommentarer

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-