Mini träff och sökträning=)

Vill börja att Gratta Jes Hög Thorsen med RixDivans Asko som idag har gjort ett prov i Danmark idag!

Dem kom tvåa av åtta hundar,vi är så glada för er skull!

 

Efter en vecka utan hundträning,så var det dags idag för lite sökträning!

 

Magnus och RixDivans Aqua och Alma kom ner i går efter 85mils körning för att vara med och träna med oss innan han åkte vidare till skåne.

 

Dem kom i fredags och sov hos oss tills idag.

 

Vi är nu 9st i vår sök grupp vilket är bra för man är knappt alla 9 samtidigt utan mellan 6-7 st så man kan alltid träna sök härligt=)

 

Tyvärr så kommer vi inte ut i dem täta skogarna utan får köra gabska öppna ruter,då passar vi på att träna mycket framskick,och makeringar ordning o reda på skicken mm

 

Är så glad över att ha så härliga vänner i gänget behövde inte eller fick inte jobba för dem idag utan körde min hund och inte så mycket mer än gav tips och råd på stigen=)

Rixi skötte sig super och var tyst med nya tränings sättet tack Simon för tipset,det var en gång som jag föll tillbaks till mitt gammla sätt och direkt började dumma sig!!körde ca 12 skick och det var ett som inte gick som jag ville!

 

Det som var extra roligt att se idag var att 3st avkommer efter Rixi var med och tränade och alla har en så härlig inställning i söket och viljan att gå ut är stor,Axa fick börja skall makera för första gången och det gjorde hon bra! sen är det andra saker att jobba på men det kommer under tiden ..

 

Dem andra var nöjda också,  alla som var med idag har olika saker att jobba med ,så dem är inte felfria våra små älsklingar!

 

Åkte sen upp till klubben för fika och köra lydnad,men jag började svullna lite runt ögonen och blev ganska trött så vi hoppade den träningen ,får åka ut i morgon och köra lydnad=)

 

Så vi passade på att ha en liten mini träff  med RixDivans Arko,Aqua,Axa och mamma Rixi fotade lite lägger upp lite bilder här!!

 

Längtar tills jag får träffa alla hoppa i sommar igen..

nä nu blir det ryggläge en stund ha det gott alla.

och stort TACK till alla i vårat tränings gäng för att ni är så snälla och omtänksamma=)

Krister/Arko Magnus/Aqua Axa och mamma Rixi
Aqua och Arko
Hela högen!
Axa/Aqua mullar brossan Arko=)
Arko
Aqua och Axa!

Kommentarer

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-