Nåt är fel!!!!!

Ja precis som överskriftern är så är jag orolig över min lilla super hund Rixi!!

 

När jag låg inne så matvägrade hon och var inte sig själv,vet inte om det är så att hon sörjde mig hihih eller kanske bara var en önskad tanke=)

 

hur som helst så,var hon riktigt tun och mager när jag kom hem,men hon började äta ordentligt igen,men har inte gott upp som jag vill utan är forfarande lite tun ,men o andra sidan så har hon fällt av sig all päls och ser tunnare ut för den skull,har avmaskat henne ,men inte funnit nån parasit i henne..sen märkte jag i torsdags att hon vill inte skälla ordentligt utan slänger i sig mängder med snö!!

 

Idag på söket så märkte vi att det var inte samma gnista och ork som det brukar vara,,så nu blir den en rejäl hälso undersökning på henne,jag tror hon kan ha en halsinfektion...Märks inget särskilt när hon inte arbetar utan pigg och glad och viljan att jobba finns ,men inte riktigt orken!!!Men slåss med Diva det orkar hon,hon rök ihop ordentligt i morse.

 

Emma trodde jag hade fått in Diva i bilen så hon släppte ut Rixi ,och som en smäll från klarblå himel så flög dem ihop,,Fick tag i en liten flaska med vatten hjälpte inte mycket,men Emma fick tag i en stor loka flaska och hällde på dem ,så då slutade dem,,,var bara att det var lokavatten i flaskan så dem stank smultron hela vägen till sök träningen,jösses vad det knastrade i pälsen av kolsyran,men det gav ju resultat!!!

 

Vi fick en ny kille med en barvatorps hund med i vårat sök gäng idag också,kanon nu är vi en lagom stor grupp på 9 personer så två killar vilket är braoch 7 tjejer ..

 

Sökträningen idag då!

Rixi gjorde så gott hon kunde men märkte ju att hon inte mådde bra så hon fik inte köra så mycket.

Sen Extra Annelies malle ja hon ska in i löp igentligen så hon blir lite honmörsknäpp och kan säga att den tiken blir som en riktig tjurig och trotsig tonåring hihihi men andra vändan efter korvgrillningen så fick vi till ett bra sök pass med henne=)

 

Diva fick gå tomskick och dem två första skicken försökte hon spåra men hade inget för det och sen jobbade hon så jäkla fint..

 

Ulla-Britts Wilses Ixi gick riktigt fint hon har inte kört så mycket sök utan är i början av utbildningen,men en naturligt söktalang så började med dolda figgar med kamoflagenät och vit presening idag inga problem,sen ska vi försöka få ihop andra bitar på den hunden!!

 

Krister med RixDivans Arko vilken sök talang han har den jycken,började med påvisande idag då han ska bli rull hund,och även Arko fick dolda figgar utan hjälpor inga som helst bekymmer,men vet inte vem som var mest trött husse eller hunden hahah även han behöver packas ihop lite på stigen..

 

Krister eller knoppen som han kallas med sin schäfer hane kan bli riktigt bra också naturligt för han att använda näsan rätt och viljan ut var mycket bra så ska bli roligt att se vad det blir av han=)

 

Emma.karlsson körde spår med cobra då hon är halt samma sak med min Emma och Axa fast hon fick inte göra nånting idag!! så det var blandad kompott i söket idag men jäkligt härligt gäng är vi med högt i taket=)

 

Har inte kört skydd på två veckor och kommer inte köra denna vecka heller eller förräns jag märker att Rixi är sig själv igen!!

 

Fick en video film på Brigardens Baccus igår när han kör skydd,det ser riktigt fint ut rejäl i sitt korg arbete samlar ihop sig bra inget kladd eller gap efteråt,i modprovet hoppar han hur långt som helst ifrån så himla fint,,,Ser framemot att para Diva med han tror det kan bli kanon bra kombination!!

Ska få hjälp imorgon och se om vi kan lägga ut nån snuttar på han här på hemsidan..

 

är inte alls duktig på elektronik har båda tummarna i arslet när det gäller sånt=)

 

Sen är det ju himla otur att gubben har magsjuka så jag blir tvungen att äta upp chipsen och dippen själv i kväll=)

 

Ha det gott.

 

Kommentarer

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-