Vilken jävla träningsdag!Kaos

 

sicken träningsdag kan bara skratta åt det för det händer alltid oss=)

 

I veckan var jag ute och hittade en ny sök ruta ,den ligger ca 2-3km rätt ut i skogen och det var uppkört dit ut..jag har Emma`s hundar då dem är borta denna helgen så jag tog hennes bil så jag fick rum med tre hundar..

 

Vi samlades vid konsum vid tio,vi var fem bilar,jag tar täten hihii vissteju vart vi skulle svänga efter hesjö skylten vid en parkering till vänster,blinkar in,men blev osäker och kör förbi såg inte skylten med p på,när vi kör förbi så ser jag att den står mot Hultsfred fan,får köra en bra bit på rätta vägen för att hitta nånstans att vända med dem andra efter,men gick ju bra!

 

Väl framme så kör jag fram långt så dem andra får rum,så visar jag in en kille att här kan du stå...trodde jag ja han kör fast som fan och blir hängandes på under redet,,gissa om vi har kämpat med att få loss han efter en halvtimme så kommer han loss,då är vi helt sluta ,bara att börja valla rutan och gömma våra legor.Kompost galler som vi la ett kamoflage nät över och så en stol som är som ett tält i kamofalge färg kanon bra..

 

första hunden ut är Ulla-Britt och Ixi hon flyger ut och upp för bergs klipporna,,och där hoppar hon rätt ut i vida luften ca 5-6m högt,kan säga att jag blundade trodde hon slog ihjäl sig,,Men det gick bra som tur va lite osäker var hon på den sidan sen,men jobbade vidare..

 

Tar ut Diva för rastning innan det är hennes tur.Vad gör hon då ? hittat en stor hög med skit som är som sirap hon rullar sig och det stinker as,, jag körde  bara fyra skick med så inga som helts problem med dem dolda legorna!

 

Rixi hade jag bestämmnt mig för att bara köra latjo lajbans med och hon tyckte det var riktigt roligt=)Så dagens träning med henne var jag nöjd med!


 

Sen så var det dags att åka hem efter fika och genomgång av hundarna!

 

Jag stog ju längst in så fick ju vänta tills sist.

vrider om nycklen inte ett liv i bil jävlen.Den var helt död.som tur var så hade ju nästan alla stannat för att se så vi kom ut!! Inte bättre av att det är automat i med frilägge och dem får putta mig hela vägen ner för att jag ska kunna använda Annelies bil batterie och start kablar .Då hoppade den i gång med en gång och vännerna var åter igen helt slut hihii så det känns som vi förare har fått mer träning idag än hundarna hihiih!1

 

Hem laga mat,för att sen åka upp till klubben och köra uppletande med Annelie och Emma,fick ta min taicon bil eftersom Emmas inte startade hemma heller..

 

Började med Axa dem två första skicken utan hjälp gick bra,sen hjälpte vi henne på tredje!

 

Rixi är jag super duper nöjd med..Mindre nöjd med ink o läggande hon stannar kanon men är som en tung elefant innan hon är nere helt ,måste få till det snabbare!! Framåtsändandet gick bra åt ett hål,men för snabb åt andra ja bara jobba vidare.

 

Imorgon blir det spår och lydnad,Tisdag blir det Växjö och skydd 4veckor sen sist längtar nu!!

 


 Kommentarer

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-