Träning,renovering,ilska!!

Ja våren har kommit hit på riktigt nu=)

Men det hotas med ett bakslag i eftermiddag så håller tummarna att det bara flyter förbi lite fint....

 

Vi har kört igång och cyklat en del nu och kört en del spår  igen, finns en del ställen i skogen som inte är nån snö på.

Lydnaden ja det är att börja om och göra rätt hihi är ju så när det är färsk vara..

 

La ett spår idag till Rixi.

Började på äng vinklade över ett kron dike in i skogen och snurrade lite ,sen vinklade ut på ängen igen och gick på små snöfläckar ibland,ut på vägen och gick en bit sen vinklade jag in i skogen igen..

Medans spåret låg till sig så var vi och letade lite sök rutor till helgens sök träning på söndag..

 

Rixi spårade så himla fint trots kraftig blåst och olika övergångar är super nöjd med hennes sätt att arbeta med spåren hon får.

 

Axa körde Emma spår med i går,hon spårar riktigt bra men hon får jobba med föremålen ,då Axa bara ska spåra riktig spår idiot är hon=)men det börjar komma mer och mer med makeringarna ..

 

Diva har börjat fälla som tusan och börjat bli lite små tjurig som hon kan bli på dem andra i flocken när hon ska löpa ,så tror nog hon börjat förbereda sig lite för löp!

 

Igår tis var jag i Växjö och körde skydd med Rixi.

Kom en halvtimme tidigare så passade på att köra lite lydnad i ridhuset när vi var helt själva..

 

Skyddet började jag med en cevill inga som helst problem ,sen körde vi transporter i korg och är så jäkla nöjd med dem,hon har ju tagit för sig lite innan ,men i går satt dem =)

Bevakningar i korgen,ja riktigt sur blir hon,men tycker inte den nya fina korgen funkar riktigt lika bra som den gammla,hon stöter bra men inte lika hårt som innan,så nästa pass får hon ha den gammla igen och se om det blir nån skillnad!

 

Körde dubblen hiiihhi hon bara älskar det momentet och gör det riktigt fint ..

 

i armen så blev det transporter lika bra dem med som i korgen.bevakningar skulle vilja ha ut henne lite mer..höga upphopp gör hon bra och flykten var inga problem så det finns lite att jobba på,men är riktigt nöjd ändå med henne igår..

 

Nu ser vi fram emot helgen,då blir det växjö och träna massa olika saker med trevliga människor,och på söndag kör vi sök här hemma=)

 

Pratade med Ace matte och hon är så nöjd med sin lilla svarta guldklimp=) han väger hela 36kg nu,dem kommer upp till oss i påsk ska bli så roligt att träffa lill pojken igen..

 

Här hemma är det helt upp och ner vänt vi renovera ju tv rummet och fy farao hur stöket och dammigt det blir,riva upp golv,och riva tak,och väggar,spackla ,slå reglar och vad farao det är för nåt,men fint kommer det bli...

 

Nu till nåt som gör mig förbannad och ledsen!!!

Kyrkgården i Hultsfred har åter igen vandaliserats av ett gäng ungdomar rivit gravstenar och skändat alla gravar mm..

Hur fan kan man vara så respektlös??

Undra vad dem skulle tycka om det var deras egna föräldrars gravar som nån gjorde så emot!!

Hoppas dem blir hemsökta=)

tycker det är förjävligt och hoppas verkligen att polisen får tag idem..

 

ja nu fick jag spy lite galla också=)

ha det gott..

Kommentarer

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-