Hundträning hela helgen!

Hej hopp vilken härlig helg!

I lördags åkte vi till Växjö Emma och jag med hundarna.

 

Kom dit vid 09:00 för att träffa ett helt gäng härliga grabbar och tjejer bla Anna och så var ju Sara med Duffy från skåne där,ipo gänget fanns också på plats och träffade Emma och Micke från Oskarshamn.Så roligt att träffa alla igen..

 

 

Vi började med att åka ut i skogen och köra sök vi var mellan 10-13st .

Vädret var inte på våran sida fy fan antingen regnade det eller så snöade det..

Rixi körde jag en massa roligheter med och hon gick som tåget och konstigt vore det ju annars=)bra fart ut ,bra makeringar och avstånd,Så där var jag nöjd med!

 

Axa vet i fan vad som hänt med ,men hon älskar verkligen söket och går från klarhet till klarhet,taggad som tusan full fart ut och skallade bra,men här går hon också på figgarna ajjabajja lilla maja!! och börjat med att tro att hon har lite ägande rätt på sakerna mot Emma hihiih possitivt..Så blir att lägga lite energie där annars gick det bra=)

 

Diva den gammla veteranen tuffade och gick super fint.

 

Efter det stack vi och käkade thaimat riktigt gott.

Sen ladda om för uppletande med hundarna..

Började med Axa ,Vi har kört så att hon får se när vi går ut,där lägger vi ut fyra fem föremål sen skickar vi ut henne,och hon har nu lärt sig vad ordet leta är och att man ska ut flera gånger,och allt hon gör går 110=) Nästa pass kommer vi lägga ut dem på olika gömmer och hon får bara se första grejen så får vi se hur det går,men en riktigt rolig hund med fart och fläkt i är hon!!

 

Rixi gick strålande är super dupper nöjd med uppletandet..

 

Diva gick också kanon ,det var en gång hon kom med nåt lite större i munnen,Emma sa kommer hon med en pinne så dödar jag henne på skämnt=)Vad kom Diva med jo en pinne Anna skrattade så hon höll på att dö!!annars gick det bra.

 

Annas lilla plingan körde uppletande för första gången och det gick bra,,Dengan körde vi lite roligt med så även det gick bra=)Duffy är så sött var lite trött i benen eftersom dem hade kört 900m rapport innan men fick in alla föremålen.

 

Nu stog det lydnad på schemat ja vi hjälptes åt med olika moment och fick massa bra tips till olika saker så det var en kanon bra träning ,och här ska tränas fritt följ för Rixis del =)

Tack till alla som vad med i lördag för en kanon dag!

 

Idag söndag var det dags för sök här hemma.

Vi har en tjej som varit med sen Rixi var liten och hon bara avskyr denna figgen och alltid nonchalerat henne,, men hon har inte kört på henne på ca 6mån så idag fick hon ligga figge!!

 

Det var en laddad Rixi som kom in i söket idag hon hade full fart ut och jobbade fint men på Monica som hon heter ,sket Rixi fullständigt i hon gjorde som hon alltid gjort mot henne,var tvungen att skicka henne två gånger på varje skick och då makerade hon henne jätte bra..Men det var som va fan hon kan ligga där jag har sett henne på första skicken grrrrrrr

 

På andra sidan gick hon super bra ,riktigt fint,så sammanlagt gick hon 17 skick och dem fyra sista gick hon kanon på båda sidorna ja ja Rixipixi du är för söttt

 

Axa gick lika bra och fint idag som igår och kom till skall självmant och va inte på nån alls idag,dolda legorna va inga problem..

 

Diva Diva puss/kram

 

I morgon blir det lydnad för Emma och min del och våra hundar nu ska det läggas energie på det=)

Längtar till Tisdag och skyddet och kolla av om den gammla korgen är bättre än den nya spännande håll tummarna att det är så nu...

 

Magnus som köpte Aqua är på läger i Norrköping,fick lite info härom dan att det såg bra ut,väntar med spänning på att dem hör av sig och berättar allt nu=)

 

ja det var väl allt för denna gången..

 

Kommentarer

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-