Förbannade katter=)

Tror baske mig dem på posten har blivit snurriga!

För det första hade jag beställt paket från ellos,då har dem skrivit Jeanette Larsson och Larsson hette jag innan jag var gift för ca 11år sen,dessutom har dem skickat sms till min svärsons mobil om att mitt paket har kommit hahaha lite komiskt är det att dem skickade det till han!I stället för att skicka det på min mobil som dem har nummret till..

 

Sen har jag inte fått nåt pm till elit skyddet i Kalmar.Nu ringde dem och sa att nån pär i älgsjö hade fått det för han hade ringt till dem och undrat vad det var för nåt,ja ja posten är inte va den borde va just nu!!

 

Igår var jag och Emma ute och spårade med hundarna på äng och givetvis blåste det massa..

Men tycker ändå att hundarna fixade det super bra,Rixi hade lite jobbigt i spetsvinklen annars okej,Diva tror hon tävlar med x2000 när hon spårar tur det är Emma som håller i linan där=)

Axa spårade allra bäst igår som en ipo hund klockrena vinklar och plockade varenda apport duktig tjej=)

 

Körde lite lydnad efteråt och använde oss av tipsen från helgen och tycker det funkar ganska bra!

Men att få en elefant att lägga sig snabbt är fan ingen lek(=

 

På eftermiddagen åkte vi till Växjö för att köra lite skydd igen.

Skulle ju prova den gammla korgen igen och se om det blev nåt annorlunda fy fan va nervös jag var=)

köpte ju en ny sele till skyddet till Rixi som skulle va mycket bättre än nomeselen sa dem,bättre belastning över hela hunden och kraftigare matrial kostar 645kr non stop tror jag den heter är en norsk sele hm vilket skämnt!!!

 

Tog på Rixi den och satt fast henne i expander linan ,på med gammla korgen,första rycket och upphoppet slår hon en volt och landade på ryggen trots att vi höll i linan trodde fan hon slog ihjäl sig,testade en gång till nästan samma sak händer då!! Nej nej vi byter sele på med nome selen och vips så funkade allt som det skulle igen=)

Hon var tillbaks och bekväm i sin gammla korg igen så skönt att se henne i sitt vanliga gammla jag !! Så har nån tänkt köpa denna selen så kan jag tala om att den funkar inte i skyddet,men är en jättebra drag sele och spår sele!!

 

Axa körde vi med i går också mm jag är som ett barn i godisaffären när jag ser henne jobba i skyddet vilka angrepp och hon satsar 110% visserligen så kör vi bara i skinnet än ingen bråska inte tryggt och fint,Emma litar på Patrik till 200% och det gör jag med=)

 

Men visst börjar man bli nervös inför tävlingen nästa helg hua speciellt när man vet att konditionen inte är på topp varken hos mig eller Rixi,min llär väl aldrig bli det men ändå! Tar det som en träning första gången nu dessutom har man inte kunnat träna nånting konturnerligt för all snö,men snart kan man göra det igen härligt=)

 

I veckan så var vi och tränade på gymmet har ju börjat med det igen,kan säga att den jävla träningsvärk jag har idag är inte o leka med!! Hur dum får man bli börja o träna vid 41års ålder?? skulle ju ha börjat för 25år sen hiiih jaja men måste få bort några kilo så bara att fortsätta!!

 

Idag var jag ute och cyklade 7km med Rixi i motvind hela tiden fasiken va jobbigt det var då! när vi har ca 2km kvar hem så känner jag bara hur cykel fan flyger ifrån mig och själv ligger jag i diket!!Jösses vad hände?och Rixi totalt vansinig mot ett trä!! Jo då satt det två jäkla katter i diket som jag inte såg,men dem såg Rixi minsann ,så det var det som gjorde att jag fick tugga gräs o grus idag grrr Hade jag sett dem hade jag kunnat säga till henne men nu passade hon på den lilla damen=)lite mörbultad så tog vi oss hem iallafall..

 

Jo men våran fodertik aqua har varit på sitt första brukslägger i Norrköping förra helgen så dem hade börjat med lite bit övningar,och enligt Magnus aquas husse hade det gott jätte bra=)Är så glad att det går bra för alla i våran A-kull ,tänk att dem snart är 10 månader tycker inte det är länge sen vi hade 10 små huliganer här hemma ,jösses vad jag saknar dem=)stort lycka till med era små liv nu..lägger ut lite bilder på Aqua från lägret jag fått!

 

Till helgen är vi bjudna till Centaurius och va med och träna med dem i ridhus ,så det blir det på lördag och på söndag blir det sök här hemma med vårat gäng=)

ha det gott alla som läser detta nu,och njut av att våren är på G .

Vad är det undra Aqua
Jag tar den husse bara lugn=)
Stolt Aqua jag sa ju jag skulle vinna den husse=)

Kommentarer

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-