Hel helg med hundträning och Löp!!

Nu var det dags för en uppdatering igen=)

 

Kan ju säga att helgen började ju inte så jävla bra,vaknade på fredags morgonen och ser hur mycket snö som kommit under natten10cm urrkkkk vi som hade nästan helt snöfritt!!!

 

Sen ringde Emma och sa att lill fisen Axa har börjat löpa,snacka om renlig hon är nästan manisk till att slicka sig och hålla rent hihhi Emma njuter av det då hon är van vid Diva!! När hon löper ser det ut som ett slakt hus hon varför ska hon städa när hon har anställda till det=) det hänger långt upp på vägarna efter Diva..

 

I lördags åkte jag till Vartorps gård i Rottne och tränade med dem från Cetarius kennel och patrik,tack snälla för att jag blev inbjuden..

 

Gps tog inte in den addresen så var lite orolig för att behöva köra runt en massa ,men man är ju läskunnig=) stog en stor skylt där jag skulle svänga in så inga problem där inte hihi

 

Började kl 09:00 med att köra igenom varandra i lydnade och kan säga att jag är ganska nöjd speciellt så skötte hon framåtsändadet mycket bra,finns lite mer att träna på där men är nöjd ändå,ff gick bra tränger lite men jobbar på det,appoteringarna bra,ink med läggandet tyckte dem var så farligt men själv så tycker jag hon lägger sig som en elefant!

 

Skyddet körde vi igenom tävlings mässigt en gång och hon skötte det bra,vill ha lite mer kraft i fastaggandet,så det jobbade vi på resten av dagen blandat med repition av släppande o utbackningar.

Sen hade Annette lagad en super god soppa till lunch och bröd super gott,,

 

Vi körde tre skydds pass var och avslutade med framåtsändande och kryp sista blev platsliggning och kl hade hunnit blivit 17:00 påvägen hem satt jag o funderade på dagen och kom fram till att jag var nöjd och tävlingen på söndag få gå hur den vill,för vi har inte hunnit kommit i fas riktigt än=)

 

Idag söndag så har vi kört två sökpass

började med två figgar sen fyra tom skick och avslutade med tre figgar,riktigt nöjd fram till dem två sista skicken på vänster sida där hon strulade lite grrr men jag vann till slut den kampen=)

 

Andra omgången körde vi röj sök sex st skick och hon var riktigt på då=)

 

Axa körde vi sex skick med poppupper skall kamp inga större problem där..

 

Sist men inte minst så vallade vi en uppletande ruta 50-50 med fyra föremål Rixi tog in dem riktigt fint är så nöjd!!

Men hon får ingen mat ikväll då hon har stulit en halv frolle påse som jag använder som belöning och ätit upp urrkkk fisarna är inte av denna värld...

 

Vädret har varit kalas fint o varmt fick till och med klä av mig idag=)I veckan blir det mycket kondition och lydnads träning.

 

Stort Grattis till Emma och Cobra till fria höfter o armbågar.

 

Bamse Grattis till Jimmie och Akka till uppflyttning till lägre klass spår och en tredje plats av 11 hundar utan budföring och 5-6 i ff nu är det bara att tuta o köra=)

Kommentarer

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-