Nu är det mycket på G!

Det är så skönt att våren är här och varmt och ljust länge på kvällarna.Vilken energie man får av det=)

 

I Tisdags var vi och körde skydd i Växjö.

Rixi och jag nöte lite med transporterna funkade ganska bra,forsatte att jobba på backandet i bevakning i korg,körde lite höga hopp är nöjd med hennes träning.

 

Emma och Axa körde lite sektors övning och inhopp,kan säga att hennes anrgepp o inhopp är riktigt riktigt bra,så andra gången fick jag vända mig om för jag tycker det ser så otäckt ut när hon dundrar i =) släppandena får Emma lägga lite jobb på.

 

Sen har vi varit och rekat 15 st lägre spår inför lördagens tävling där jag ska vara tävlingsledare,ska kolla upp alla i morgon freda så flagger o allt finns på plats,även sätta planen till lydnaden!

 

Idag var jag ute och la ett spår till Rixi hittade en skog här i Målilla som verkade bra!! Ja dem 200m var kanon sen jävlar så hade dem huggit ner en hel massa så det låg ris och träd nästan hela spåret, fy fan va jobbigt det var att gå det,men det var säkert roligt för Rixi för det var uppför och nerför och massa traktor spår,vi kom till ett ställe det var nog en lastbils som kört där för diket var så djupt att när jag gick ner så sjönk jag ner till knä i bara lera dygnsur och geggig satan,men bara att traska vidare, kom ut på en stor äng dem sista 300 m, hur många gånger jag ramlade i denna skog vet jag inte,men spräckte byxorna=) tur det inta var mer folk där dynga upp till knäna och spräckta byxor!

Rixi fixade detta spåret med bravur alla pinnar med hem,,jag hade satt på mig en manik som räknar kilometer och spåret var 1537m långt.

 

På söndag ska Emma o jag Rixi o Axa åka och köra skydd för Jonas Wallin han kommer till Emmaboda till Sara Wolf ska bli så roligt.

 

Vi går ju i väntans tider på att Diva och Rixi ska börja löpa båda har börjat svullna lite nu.

Rixi får gärna hålla igen till 2 maj för vi hade tänkt att tävla i Västervik men det lär hon nog inte göra.

 

Sen så har vi fått hem våra nya kennel kläder,dem blev kanon bra,så det kommer vi lägga ut på sidan kennel kläder så fort Emma har tagit kort även info om storlekar kommer finnas där så är ni intresserade så släng iväg ett mail till oss, vi har en del beställningar redan:

 

Lilla Aqua har börjat löpa nu också så nu är hon inte liten längre hiihih

 

En massa förberedelse nu inför påsklägret är igång också en massa saker som ska fungera så alla blir nöjda .Ska bli så roligt att träffa alla och köra hund i fyra dar,,eller åtminstone ett pass om dan för jag ska ju fixa med all mat också=)

 

ja det var väl det allers för denna gången.

 

Nu när jag kom ut i hundhuset för att städa så ser jag att Rixi har börjat löpa idag=) så nu kommer Diva när som helst dem löper i regel samtidigt dem två!!

 

Lägger ut lite bilder på RixDivans Amigo med husse Andreas=)

RixDivans Amigo
RixDivans Amigo och husse Andreas
RixDivans Amigo fin kontakt med husse Andreas

Kommentarer

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-