Kunde inte blivit bättre!

Nu var brukslägret för påsken över för denna gången=)

 

I början av veckan var det fullt upp med förberedelser inför lägret,samma sak varje gång, att man känner lite små panik ska man hinna färdigt med allt i tid!

 

Speciellt då vi var ute i två dagar och letade efter en lin Bichon frise valp på5 mån som hade rymnt  dag som sena nätter blev det..men i Onsdags kväll kom han till rätta.

 

I Torsdags så drog vi igång vårat bruksläger.massa härliga människor och trevliga hundar fanns på plats,lång väga gäster skellefiå,umeå och Boden sen var det spridda skurar från skåne och småland.

 

Det är sån tillfriställes att ordna och dona när man ser att ekipagen är så super nöjda och glada.

 

Vi hade två sök grupper Roland sjösten höll ju i en och Patrik Svensson i en.. träning från morgon till kväll även en Brukslydnads grupp som Anna Lindelöf höll i..

Jag lagade all mat frukost-lunch o middag samt påskbord,lite tungt att skala alla potatis till jansson men va fasen inte att tänka på hur ledsamnt det är=)

 

Jag försökte hinna med o köra Rixi ett pass om dan i söket,igår körde jag två..Hon behöver ju nya figgar och massa bus ,då hon kan bli lite nonchig mot visa,avslutade söket idag med figge med skyddsarm i skogen oj vilket intresse det blev på lilla damen hihi,själva söket gör hon fint och inga tveksamheter att jobba inte!!

 

Emma körde Axa hela helgen flera pass plus uppletande efter söket ibland..Som hon går bra i söket den lilla skrutan och hon har utvecklats kanon denna helgen..Diva fick också köra nåt pass.

 

kvällarna bestog av samkväll och sitta och vara social med alla mycket trevligt och givetvis mycket hundsnack blev det=) Ett gäng gick ner och bada i jaccuzzina och basta och hade det allmänt skönt.

 

Måste ändå säga att roligast var att få träffa lilla RixDivans Ace han var den absolut minsta i våran kull,men jösses var stor och fin han hade blivit klart störst av dem jag har sett från oss än så länge,så man ser storleken har ingen betydelse när man är liten från början=) Även Ace har utvecklats massor i helgen..Lilla RixDivans Aqua var med också lill tjejen även hon har börjat fatta galoppen med söket!

 

kvällarna bestog av blandad aktivitet vissa hundar badade och fick kör lydnad mm

Vi kunde inte ha bättre tur med vädret än vi hade strålande varmt och jag menar varmt hela dagarna.

Stackars Norrlands hundarna fick väl en chock första dan hihi men så fint det gick för dem..

 

Nä nu blir det baske mig rygg läge på soffan kampade med en Kargalandets Hasse när jag låg figge ,och jösses amalia vilken kamp han hade ruskade i kampen som värsta krokodilen,så nu har jag ont i händer och axel så kan inte lyfta armen,,tänk om man kunde lära sig nån gång men inte=) Men en riktigt trevlig herre var denna Hasse=)

 

Lägger upp lite bilder från Brukslägret ..

Hoppas alla kom hem från lägret som dem skulle och stort lycka till med era hundar framöver nu kram.

Kommentarer

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-