Asarum-Ronneby-Växjö-Målilla

Då har vi hämntat hem Brigardens Baccus till Diva=)

Så nu kan dem ösa kärlek till varandra hiiihi .

Vi åkte ganska tidigit igår till Asarum ,var framme vid tolv tiden.Blev bjudna på taccogratäng tack snälla ni för det kanon gott=)

 

Och Emma och jag körde inte fel en enda gång i går!

 

Baccus är en mycket trevlig hane,roligt att se att det inte bekom han fem öre när han kom hem till oss sent igår kväll,det var som han alltid hade bott  där,våran trappa upp till övervångingen ör öppen och kan va ganska otäck om man inte är van,men inga som helst problem,utan fan sig direkt sovit lugnt hela natten.

 

Efter besöket i Asarum åkte vi vidare till F17 där Mikael jobbar som har RixDivans Allan och hälsade på.Jag blir alldeles varm i hjärtat av att se hur mycket dem två tycker om varandra,deras contaction är suverän=) Dem körde lite lydnad och det såg riktigt fint ut,Allan är superfin lagom stor med kort rygg och kompakt! Stort lycka till framöver nu.

Vi fick en rund vandring vid hundenheten riktigt intressant och området i sig är ju baske mig lika stort som vårat samhälle hihihi

 

Sen var det dags att åka vidare för vi skulle va i Växjö vid sex för då börjar våran skyddsträning.

Jag körde lite bevakningar i armen höjde intentisiten i bevakningarna,andra passet körde jag korgen bevakningar med missar för att köra utbackningar ,ja nån gång fick hon gå i,tycker det funkar ganska bra! Blev genomkörd i elit lydnaden också då dem hade tävlingsledar utbildning.Kan säga att det var riktigt nyttigt för lilla damen,då hon började gå på tävlingsledarens kommendering ,så det vart ju ett ypperligt tillfälle att säga till henne.även i framåtsändandet fick jag säga till då hon trodde det var fritt fram=) i och för sig var hon lite extra på då Ipo gruppen körde brevid och så körde vi svenskyddet brevid också.Men behöver köra ink-stå-ligg lite extra nu och fria följet...

 

Axa ja ang skyddet angreppen och från skjutet finns inte mycket att klaga på,men nu får Emma börja ställa lite krav på vissa andra bitar =) annars ser det bra ut,men får inte släppa på nåt där..

 

Ikväll blir det ett sök pass,och nu drar vi ut till grusgroppen och kör lite fys pass=)

Kommentarer

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-