Gråmanns Fönn (Diva) är nu parad!

Då var Diva parad med Brigardens Baccus!

Så nu är det bara att vänta och se om det blir vappisar=) men dem fick en lång hägning och Diva som aldrig brukar bjuda till så snällt, var riktigt på G och villig.

 

Vappisarna beräknas födda 2011-07-28 och leverans runt den 2011-09-22

 

Tror detta kan bli riktigt arbetsvilliga hundar ,då vi har haft förmånen att få ha Baccus hemma hos oss nu i 14 dar ,så har man ju kollat av han lite och det är en riktigt stabil hane i mental delen,och en arbets lust som är enormt stor,fint näs arbete sen går han i riktigt duktigt i angreppen i skyddet inte många schäfrar som tar i så och går så hårt.

 

Diva har ju också stor arbets lust och stor kamp,med härligt temprament,och dem valparna hon har haft innan har ju blivit riktigt bra,Så detta är en kombination jag tror på plus att det är en bra stam i båda hundarna.

 

Förövrigt så har jag försökt tävla spår med Rixi men det har inte funkat,så sista tävlingen så tar hon upptaget riktigt riktigt fint ,spårar super till första pinnen,sen tar det tvär stopp,hon jobbar så hon löddrar i munnen men inga pinnar,vi kommer ut där slut pinnen ligger men hon känner den inte alls,,tycker så synd om henne för hon verkligen jobbade.

Men så är det en vetrinär på plats som tittar lite på henne och så,Då vissar det säg att hon har noskvalster så nu behandlar jag henne och dem andra för det!

 

För är det nåt Rixi är säker på så är det spåret,så vi får se vad som händer efter behandlingen nu!

 

Sen så blir det inget schäfer sm i skydd för min del ,då det beräknas att Diva ska ha vappisar vid dem dagarna=)

 

 

Kommentarer

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-