/v andra gången vi åker bil!

Nu har vappisarna redan fyllt 7v och det är bara en 1 vecka kvar tills dem flyttar dem som är sålda!

Vi fick ju ganska många vappisar i denna kullen  närmare bestämnt 12 st,vi har nu sålt 7st.Så vi har 5 st som inte är tingade än.

 

3 hanar som är riktigt bra med mycket kamp och nyfiken het i,och 2 st tikar samma sak där med kampen och nyfiken heten.

 

Men bara för vi har några stycken kvar så kommer vi inte sälja dem hur som helst,utan känns det inte okej så får dem vara kvar så är det:::: har ringt en del som vi har nekat,och då blir det så att några får stanna längre ,men för den skull är dem absolut inte sämre än dem som är tingade,vilket många tror som ringer.

 

Jag börja få lite ångest redan att dem flyttar snart,fy så himla jobbigt att säga hej då till dem,men jag vet att dem kommer få det bra och vi kommer följa alla våra vappisar med glädje=)

 

Vi försöker att ge dem den bästa starten vi kan ge dem i livet,och miljö träna dem så gott vi hinner,skulle vilja lägga ännu mer tid på dem än vad vi gör ..

Hitills så har dem åkt bil två gånger kommer bli tre,och det kan jag säga var värre ljud än när vi var på metallica=)

dem har varit ute i skogen och  busat,varit vid en sjö och kollat läget och plaskat med tassarna,inne har dem givetvis varitockså ,överfallit damsuggaren och skur moppen,kampat med nyckel knippan,varit ute och gått i koppel,träffat dem andra hundarna plus finska lapphundar och en mini snauzer,kollat dem med paraply som fälls ut jippi va vad det för nåt,är det nåt dem inte bryr sig om så är det olika ljud då tåget går precis brevid och grannarnas barn kör moppeder och spelar hög musik mm.

klippt klorna på dem sen dem var tre veckor en gång i veckan.

 

Diva har varit eller är en helt fantastikt bra mamma,hon har sett till så alla har fått mat och vuxit utan atvi behövt stöd matat nån av dem.

Detta var hennes sista kull då hon nu fyller 7 år och bara ska få njuta av livet och ha det bra med oss ute i skog och mark.

 

Ja vi har försökt att göra så gott vi har kunnat nu=)

lägger ut lite bilder från dagen och några filmer från dagens äventyr.

 

Så nu kan ni som vill beställa kennel kläder gå in på http://www.mach.nu/

och beställa ur vårat sorte ment direkt därifrån,sidan är under uppbyggnad men snart finns allt på plats,gå till länken kund sidor kennel så hittar ni oss där=)är det nåt ni saknar sen så hör av er. 

 

 

Lilla Bizzie försöker äta upp video kameran så inga bevis ska finnas=)
man blir trött av sjö luften=)
Hur ska jag få upp kotten på botten hm?

Kommentarer

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-