Testade vappisar i mörker!

Nu märks det att fyra vappisar redan flyttat och att det bara är 8st vappisar kvar i lekhagen,fy bubblan va tomt det blev! Men det gör forfarande lika ont i benen att gå in dit=)

 

Lilla Bizzie flyttade ju igår,så vi tvättade av henne och gjorde henne fin innan hon skulle åka! Precis innan Susanne o hennes familj kom för att hämnta snuttan så hoppade hon i dammen och kan säga att hon luktade inte hallon,,och inte va hon fin heller.snabbt in och tvätta om henne och gnugga henne någolunda torr,ut för att kissa då försökte hon hoppa i en gång till,men då va vi beredda så det blev inget mer bad=)

 

Vi testade av alla vappisar i går i en mörk källare med massa olika saker i,jag satt längst in och lockade på dem,en del kom fram snabbare än andra,men alla tog sig in längst in utan några större bekymer..när dem väl var framme så prasslade vi med plast påsar och Emma slog lite i en gammal torktummlare så det lät,men ljud är inget bekymmer för dem inte här iallafall.

 

Idag var jag och köpte lite leksaker till dem bla ett mjukis lejon..och kan säga att den var inte hel så himla länge,den drog och slet dem i allihoppa=)

 

Lilla Blixtra kommer det en och tittar på onsdag,så då kanske hon flyttar med..Bacon och Betty Boop flyttar i morgon och på onsdag flyttar Belsebub och kanske Blixtra och på söndag flyttar Bixi.Då har vi bara två hanar och en tik kvar sen..

 

Jag har fullt upp med att planera inför helgens bruksläger som vi ska i helgen,all mat ska inhandlas och lagas och alla rummen ska kollas av,alla marker ska kollas av mm ja har man inget att göra så fixar man det=)

Kommentarer

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-