Bla läger,vappisar,grattis

Årets bruksläger här i Målilla över för denna gången ,nu laddar vi inför påsklägret här i Målilla=)

 

Årets läger var händelse rikt hihiihh

vi startade på Fredagen kl 12:00 med presentation och sen gav alla sig ut för att köra i sina olika grenar.

 

på kvällen åt vi ihop och satt och snackade en del.

jag åkte hem och la mig,rätt som det var så ringer telefonen,du måste komma upp hit det är jätte konstiga människor och man hör intye vad dem säger och lite hotfulla!!! Hade glömnt att tala om att kommun har hyrt ett rum åt två uteliggare en  tjej och en kille! och dem är inte renliga alls av sig och så är dem dessutom Inte helt normala Så på söndagen när vi kom för att duka fram frukosten så hade två liter fil försvunnit och två paket skinka grrrr jag kokade av ilska kan jag säga!!Hm inte svårt att gissa vad det tagit vägen..

 

Så jag bad att be nån utav killarna säga till dem att dem får absolut inte vara på nedervåningen ,utan hålla sig på övre plan där finns tv rum,kök,toalett mm

 

Så Sverker Lindblad tog på sig rollen som medlare=) först hade det varit väldigt hotfullt men Sverker hade fått killen lugn så han vart helgens hjälte hiihih

 

Sen var det ett stort gäng polacker som bodde på övervåningen som jobbar med väg bygget,som hade varit nere och skulle bjuda på vodlka och dem kunde ingen engelska hahaha men komminikation hade funkat ändå,dem var väl inte så intresserade av det manliga könet utan hade flörtat hejdlöst med alla tjejer som var där,skrattat hade dem gjort ordentligt jaja resten av helgen har flyttit på bra.

Alla verkar nöjda och glada med allt.

 

Själv skötte jag all mat och skogs utkörningar mm men han köra tre sök skick med Rixi vilket jag var nöjd med,körde två uppletande ena gjorde hon bra på tills sista föremålet,där fick hon jobba och kändes väldigt trött,men nöjd ändå,körde sen ett till på eftermiddagen med några från skyddsgruppen och det vart bättre=) lite lydnad med,sen testade av henne i armen för att se om hon ville bita nu när tanden tagit fast igen och det var då inga som helst problem!

 

Roligt att RixDivans Ali var med i skyddsgruppen en riktigt härlig gosse kanon fina angrepp och det är mycket hund,så nu gäller det bara att husse håller ihop han=)

Emma och Axa körde lite skydd på söndagen på Sverker.Alltid bra med ny figge,och hon skötte sig så jävla bra,bevakning i arm riktigt bra  angrepp fina släppande och klockren bevakning fort ut sätta sig och tyst,transport med överfall har dem aldrig kört,men det kunde man tro dem hade tränat länge på kanon fina transporter och överfalletvar hon blixt snabb med på=) avslutade med en flykt=)

 

Så stort tack till alla instruktörerna på detta läger.Sverker Lindblad,Helen Lundhal,Anna Lindelöf,Patrik Svensson

läger upp lite bilder från helgen..

 

Idag har Bingo,Blinka,Blixt varit med på lite miljö träning bland massa skrot,och är det nåt dem är så är dem miljö starka bara knallar rakt fram till allt,dem var även med i helgen på lägret för lite miljöträning och se massa andra hundar och gå i koppel!

I helgen kommer det en och ska titta på hanarna.

Önskar verkligen att dessa tre härliga små vappisar får flytta till bra hem.Dem behöver komma hemifrån nu.

Lägger upp en film och lite bilder på dem här.

 

Sen måste jag ju säga Grattis Till RixDivans Asko som varit ute och gjort lite olika prov i Danmark i helgen med fina resultat,tack Bethina som översatt det åt oss=)

Lydnadsprov 32 av 35 möjliga och kom etta. sedan var han på förhandsprov gällande polishund där han fivk 100,6 av 110 möjliga. Nästa lördag är det den riktiga kårningen av polishundar och då önskar vi honom lycka till eller hur :)

Vill även Gratulera Kerstin och Ullma deras första cert i skyddet grattis.

Rixivans Ali
delar av sökhundsgruppen vid vallningen av rutan
En del av spårhundsgruppen.
uppletande medans dem väntar på spåren
hundsnack på kvällarna=)
Bingo hottade en ölburk att bära på,blinka och Blixt vill också ha=)
tjoho vad roligt det är med massa bröte=)
Rixi får nummera hjälpa mig att uppfostra dessa små godingar=)
Bingo vill gärna försöka ta bollen från Rixi=)
Bingo,Blinka och Blixt i bilen efter dagens bravader=)

Kommentarer

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-