Härligt avslut på hösten!

Då var dagen inne då Emma och Axa skulle göra eldprovet i appellspåret .Vi åkte tidigt för att vi skulle hitta och komma i tid.vi hade -2grader och tyckte det var svin kallt,tre älgar hade vi möte med påvägen också.

 

väl framme i Nybro så drar hon start nr 1,

lite nervösa var vi då Emma kom på för två dagar sen att hon aldrig kört med lina utan bara koppel och i förgår så testade hon linan och man kan väl säga som så att tog ut sina vägar ordentligt då hihi

 

Men idag spårade hon så jäkla fint och domarna var imponerade av hur noga och lugnt hon spårade,slog lite i första vinklen men andra var jätte fin första apporten bra andra går hon över men tar slutet fint.

Axa är en spår idiot som kan spåra tills hon stupar så Emma har lagt mycket tid på pinnarna,men tyvärr så missade hon en idag!

 

Tillbaks för budföringen,den gjorde hon klockrent.

platsen inga problem med heller.

 

lydnaden såg bra ut börjar med linförigheten där får hon 9,5- 10p och det såg riktigt riktigt fint ut vill också ha den kontakten och possitionen=)

resten av lydnaden var bra lite på framförgåendet som inte är helt klart men klart bäst idag mot vad hon har gjort,då hon brukar leta spår hela tiden ,men inte idag hihi

Lydnads summan blev 206p och totalen slutade på 280,25p och uppflyttade till lägre spår och vinst=)

 

Vi var även hem till Simon och Icca innan vi åkte hem idag för att testa och beställa en munkorg till Axa,så dem kan börja köra in munkorgs arbetet i höst och vinter,då målet är att försöka tävla lägre skyddet i vår med henne.

 

Så roligt att det börja komma in lite resultat från våran A-kull nu,riktigt roliga indevider att jobba med om man jobbar på rätt sätt=)

 

Vi kommer att få tillbaks RixDivans Aqua som är 16 månader gammal,hon är idags läget inte röngtad men kommer beställa tid för det så fort hon kommer hem hit för det!

Så vet ni om nån som behöver en unghund så har vi än här hemma och då kan dem maila eller ringa oss för vidare info.

Kommentarer

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-