Nu har vi kommit i gång!

Stackars våra små vappisar=) två utav hanarna har redan hälsat på djursjukhuset!!

 

Den ena har slitit av klon,och den andra hade fått i sig massa nikotin tabletter så det vart avgiftning på han..

 

Men som tur är så har det gott bra för båda två..TACK snälla hussar som ringde och berättade för oss om deras små bravader..

 

Själv känns det som vi har kommit igång lite mer nu med träningen med Rixi och Axa.Diva är givetvis med också fast lite mer på sina egna villkor=)

 

Rixi fick ett spår i Tisdags är så sjukt nöjd med hennes arbete vinklarna var verkligen klockrena ,och spetvinklen har hon snurrat i innan hon tagit den ,men i tisdags tog hon den klockrent,alla pinnar med hem blandat skogs pinnar med vanliga..

 

Axa spårar riktigt fint,hade lite jobbigt vid en utav övergångarna ,gick från skog till sand med lite ogräs,men jobbade hela tiden och rede ut det.

 

Uppletande blir det en också,och är det nåt Rixi är riktigt duktig på så är det just uppletande=)

Axa jobbar fint full fart fast näsan har hon oftast på,hon får lite jobbigare när det är full ruta ,så nu jobbar vi med att göra korridorerna större och större verkar funka=)

 

Lydnaden har vi inte kört så mycket och det märks ,så nu ska vi ta tag i det med..

 

skyddet i tisdags körde mycket koncentration i transporterna med Rixi.Körde bevakning i korg mest missar och utbackningar.

 

Axa vart mycket koncentration i transporterna och vilka fina transporter hon har,och blixt snabb i sina angrepp=) blev lite upp hopp med henne också.

Ska bli så spännande att testa korgen på henne när vi får hem den ,hoppas den kommer snart=)

 

ja det var lite vad vi har för oss....

Kommentarer

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-