Längtar till Fredag=)

Då var julen över för detta året då,och 2011 är snart slut det med=)

 

Idag var jag i Åseda och tränade med Tonny o Kerstin och Mats.Emmorna jobbade och Alexandras hund var sjuk hoppas hon piggar på sig snart!

 

Jätte härlig skog att köra sök i vad det,men när vi vallade så upptäckte jag till min stora fasa att det var massa vatten på vänster sidan phu !

 

Jaha då kommer det bli bråk idag mellan Rixi och mig tänkte jag,för har aldrig haft en schäfer som är så jävla badtokig som hon=) och vi har bråkat förr i söket pga detta!

 

Värmde upp henne så gick vi in och körde,till min stora glädje så skötte hon sig exemplariskt fram till sista skicket,då kunde hon inte hålla sig längre och lite trött var hon väl så då bar det rätt ut i dessa stora bad pölar och jösses vad hon hoppade o lekte  grr men jag samlade ihop mig och tog ett steg mot henne och vips så ja just det sök var det,hon gjorde ett fint sök slag,men vi stog inte rätt därför missade hon figgen och ioförsig gör det inget för det hade blivit ett bakslag.

 

Hon kommer galopperande tillbaks igenom vattnet utan att stanna och leka jippi=) sen fick hon en klapp klapp så fick hon figgen,avslutade med en flyende figge så hon vara tvungen att springa rätt igenom två stora vatten hål kan säga att hon gillade avslutning och hon gjorde det super bra.

 

Märks att hon börja älska söket nu,och jag med hihii

 

Lilla Bacon låg jag figge för han är så himla duktig,jag låg på 50-55m djup gömnd i en skreva och som han jobbade och inte gav han upp heller vilken liten pärla han är=)

 

Ullma figgade jag också för hon gick riktigt fint hon med,lite små sur var hon på mig då hon inte hittade mig först så när hon väl hittade mig så fick jag ett litet nyp hiihih

 

Mats lilla malle tik börjar funka riktigt fint hon med nu.

Efter söket hem till Tonny och Kesrtin och fikade ,dem bjöd på kladdkaka med pepparkaks smak på och grädde det satt fint.

 

Lite lydnad körde Rixi och jag nötte framåtsändandet medans Kerstin o Ullma körde skydd, är ganska nöjd med det,fria följet lite okoncentrerat tycker jag ,ink,med stå ja inte så illa=)

 

körde även cevillsändande mycket fint,fastaggandet är jag nöjd med bra utbackningar och bra bevakning,körde en bevakning i korg mycket fint och bra utbackning så den träningen Patrik och jag lagt ner verkar börja ge resultat nu=)

 

Lilla Bacon fick lite budföringar och lite bita i bitkudden fast bebis kudden=)

ja så har min dag sett ut=)

 

Nu längtar jag till Fredag då jag ska till Växjö och få träffa en del vappisar från B-kullen är så himla nyfiken på dem,vi ska köra lite uppletande och budföring med dem sen ska dem få busa järnet=)och jag ska filma och fota och pussa massa på dem hihi

återkommer efter helgen med vad som hänt osv

 

 

 

 

Kommentarer

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-