Mini träff med B-kullen

Äntligen var det Fredag så vi fick träffa några av

avkommerna i B-kullen,Det kom 6st av 12 idag.

 

Kan säga att vi var nog som barn på julafton Emma och jag=) Vi började med att köra lite uppletande med dem,vallade en korridor.

 

Utan att ljuga så var vi riktigt imponerade av vad vi såg.Alla ihoppa jobbade så jäkla fint med sina näsor och hittade dem inte med en gång,så gav dem inte upp utan jobbade bara mer intensivt tills dem hittade sina föremål och kom in med dem=)

 

det vi kunde se lite rätt igenom var att dem gärna behåller föremålen själva om dem får.Men intresset för att ut och jobba var riktigt stort.

 

Sen körde vi lite budföring med dem och inte heller detta var några problem då dem är väldigt öppna och sociala och älskar att springa allihoppa så det var roligt att se.

 

Mycket prat om ditten och datten blev det ,lite pizza gick ner också=)Sen tillbaks för yttereligen en omgång med uppletande.

 

Givetvis fick dem busa och leka också kan säga att det fanns ingen självbevarelse där inte utan dem dundrade på för fullt.Bacon kände sig nog som en kung bland tjejerna hihihi

 

Dem är extremt lika i sitt sätt att arbeta och vara och mycket lika till utsendet.

 

Ja vi är riktigt nöjda med var vi såg idag så här långt,bådar gott inför framtiden för allihoppa,nu hoppas vi bara alla får vara friska krya med!

 

Vi håller på att planera in vårat kennel läger nu det kommer bli i juli nån gång kommer ut med datum så fort som möjligt ang det.

 

Lägger ut en film på dem små liven här och lite bilder.Stort tack till er som var med idag,detta lever jag på länge nu.GOTT NYTT ÅR till er alla.

några av godingarna ur B -kullen 5 mån
RixDivans Bacon
Susanne o Bizzie
Monica o Blixtra innan budföringen=)
massa gråingar=)

Kommentarer

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-