Borta bra men hemma bäst!

Då var vi hemkommna från Thailand efter 16 dagar!

Det har varit hur underbart som helst,fast samtidigt skrämande,det var som att komma tillbaks till en värld man bara läst om.

 

Nu fattar man hur bra man har det här hemma.

Vi har gjort en hel del massa roliga saker,andra dagen kom vi i kontakt med en tjej på 27 år som hade sin salong på hotellet och hon ingår nummera i våran familj hon och hennes man och deras två barn på 5 år och den andra på 4 månader.

 

Hon fixade alla utflyktsmålen till oss för halva priset mot vad fritids resor begärgde och hennes man körde taxin åt oss vi var ju 15pers första veckan och 10 pers andra veckan.

 

Vi besökte massa olika öar med speedbåtar på 600häst krafter och snorklade och solade var på utkiks berg mm

 

Dem tog oss till tusami museumet i Khao Lake det värst drabbade området,kan säga att det var fruktansvärt och se allt 5km upp på land hade vågen gått där alla dessa otäcka bilder mm som fans där och militärbåtar och ett fartyg som slungats upp på land fans kvar mm

 

meg som hon kalas som blev våran vän sa att hon tog inte hit oss för att göra oss ledsna utan för att visa oss hur bra vi har det!

 

Vi red elefant ut i djungel och stannade vid ett så vackert vatten fall.

Vi var på skölppadde landet och apberget jösses vilken grotta det var med massa olika statyer i för att inte tala om alla apor,Jag böjde mig ner och vips så satt en apa på ryggen fy farao vad rädd jag vart han stampade i ryggen i takt med att jag skrek hahaha

 

Fantasia v ar vi på så enormt stora byggnader med show och buffe bord.Massa olika massager har vi gjort mm ja vi har levt lyxliv ett tag.

 

Meg fyllde 27år så då bjöd hon ut oss alla på middag.Dem tjänar ca 600 bath i månaden ca 1200kr då jobbar dem från 07:00 till 24:00 inte mycket pengar.dem lägger 7% i skatt en månad får dem mamma ledigt sem ska dem jobba igen.

Dem tar själva hand om sina föräldrar och ger dem ca 2000 bath i månaden till en och var,det är 500kr så vist har vi det bra,deras hem är plåt skjul dem flesta,däremot har alla Thailändare riktigt fina blanka bilar eller mopeder.

 

När det var dags att åka hem så var det inte roligt alla var så himla ledsna vi fick fina tavlor av meg o hennes familj barnen fick massa saker till naglarna,Dem fick kläder o leksaker och 2000bath av oss,sen ville hon ha en stor gruppbild på oss som hon kunde hänga upp i salongen,för vi var hennes familj nu,hon frågade om jag kunde bli hennes mamma hahaha så nästa gång vi åker så fixar dem boendet åt oss på samma ställe för halva priset.

 

Hände lite tråkigheter medans vi var där också.

Johans bror o hans familj var ju med ner ,han fick medelande andra dan att hans panna hade exploderat så det var inget kvar av den,bara ringa och fixa med alla instanser så dem sanerade och sat in en ny tills vi kom

hem.

 

Samma kväll får Emma medelande om att hennes jobb hade brunnit ner Konsum i Målilla fanns inte längre,så hon får åka till vimmerby och jobba nu till midsommar då räknar dem med att öppna nya konsum i Målilla.

 

Jag vart skadad axlen o armen fick en mega inflamation så läkaren gav mig en spruta i rumpen och två olika medeciner och armen i metella och absolut vila på rummet i fem dagar inte va i solen.

 

Emma satt och gjorde naglarna med sin syster Louise på salongen,plöstligt svullnar läpparna upp sen svimmade hon det var full kalabalik där hahaha så ja vi har satt vårat namn där nere hahaha

 

Det roliga är att RixDivans Axa Var fri röngtad runt om.

och RixDivans Amigo är på prov hos polisen,fick även veta att Amigo tydligen har blivit pappa till två små vappisar han hade tjuvparat sig med ägarnas nio åriga tik!!

 

Lägger ut bilder så fort vi laddat upp dem.Hundarna är mer vilda än tama just nu så i kväll ska vi köra skydd hur nu det ska gå=) lördag sök bäst o köra igång hårt hahaha och hoppas på att all denna snö som kommit försvinner fort.

ha det gott allesammans

Kommentarer

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-