Då var vi igång igen!

Då har vi snart varit hemma en hel vecka redan i denna kylan!

I tisdags åkte vi till Växjö för lite skydds träning,och det höll på att sluta riktigt illa,bilen släppte vid ett stopp och snurrade runt lite och åkte rätt ut framför en annan bil som kom i hög hastighet,det var millimeter från en riktig smäll!

 

Väl framme så hade vi två taggade hundar som inte gjort nåt på 16 dagar,Rixi gick riktigt hårt i alla sina angrepp ,men ren och fin bra utbackningar i korgen,lite sämre utbackningar i arm arbetet,sen kom vi till transporterna host host ja dem fick vi jobba lite med hua men vart någolunda bra till slut ,men där får vi lägga lite energie nu=)

 

Axa fick lite missar i korgen,sen fick hon gå i för första gången och det såg riktigt bra ut,hon blir lite sur den lilla damen,armen inga större problem mycket fina utbackningar.Transporterna var hon lite het i men efter en tillsägelse så såg det oförskämnt bra ut,så det går framåt.

 

Onsdagen var jag ute och körde lite uppletande med Rixi och Blinka och Bonny från våran B-kull och dem är så himla duktiga på sitt jobb,får jobba lite med överlämmnadnet då dem gärna behåller grejerna själva=)Rixi hade ju strulat lite dem sista gångerna vi körde innan Thailand,men nu körde hon riktigt fint uppletande igen gutt..

 

Idag har vi kört sök i snön med Kerstin,Tonny,Mats,Alexandra,Emma,Emma och jag.

Axa gick grymnt bra raka fina skick och snabbt till skall ja riktigt fint,lite med att släppa kamptrassan när dem skulle ut på stigen så det får dem jobba på och ha en gotte i handen så dem inte kommer i en konflikt påvägen ut annars mycket bra!

 

Min älskade Rixi ja jag sitter med ett lende på läpparna när jag skriver detta.Var ju lite orolig innan om hon skulle fortsätta som innan uppehållet eller om vi var på ruta ett igen.

 

Men inte behövde jag vara orolig hon gick som tåget,kalas fina skall makeringar och hon bjuder hela tiden upp figgarna på ny lek och strävan ut är stor är så nöjd så nöjd med lilla pinglan idag=)

 

Lilla Bacon och Bingo älskar verkligen söket så himla roligt att se dem jobba,Bacon har nu börjat skallmakera figgarna så duktig . Bingo han är som en liten älg i skogen tjoho0 detta är livet.

Är så nöjd med dessa små indevider.

Kerstin.Mats och Alexandra var också nöjda med sina hundar.

Sen b ar det hem till oss för att värma oss och fika lite,innan dem andra skulle köra skydd och jag och Emmorna körde lite lydnad.En mycket trevlig härlig träningsdag.

 

RixDivans kennel kommer vecka 27

Att annordna kennel läger för våra avkommer med hussar/mattar.

 

 Start Torsdag kl 13:00 avslut söndag kl 13:00

 

Vi kommer köra sök,spår/uppletande lydnad och skydd för dem som vill.

 

Vore bra om ni skriver eller talar om när ni anmäler er vilka som vill träna skydd,För dem kommer det att bli en liten kostnad för figgen.

 

Annars är allt till självkostnads pris,

finns ett hotell brevid boendet,finns även bra kök där vi ska bo om man vill laga mat själv.Finns även ett relax center som man kan hyra med jacuzzi för 100kr för 2 timmar

 

på kvällarna blir det lite härligt prat med varandra och en del utmaningar osv=)

 

Ni bokar själva rum på målilla vandra hem.

Hitta hit:Målilla Vandrarhem
Sanatoriervägen
57082 Målilla
Tel: (+46)495-20200, (+46)73-0892598
Fax: 0495-20189

 

Anmälan skickar ni till oss via mail eller ring oss

nettansvensson69@hotmail.com

0495-21120 073-5206425

Vi hoppas så många som möjligt från A-B kullen kommer nu vore jätte roligt=)

 

RixDivans Bizzie
RixDivans Betty Boop
RixDivans Bacon
liten vappis från Thailand som vilade på min väska=)

Kommentarer

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-