Dagen började i skit och slutade på samma sätt.

Tisdagar brukar vara en utav dem dagarna jag/vi ser fram emot.

Men kan lätt säga att jag kunde varit utan den i går!

 

Började med att åka ut med hundarna i skogen för en skön promenad,så tog Rixi och Axa med mig Diva skulle Emma ta senare,dem sprang runt och lekte allt var frid o fröjd.

Så ringde Anna Lindelöf så vi snackade lite ,Rixi stannar och nosar på ett ställe,då kommer Axa i full fart och springer mot Rixi och råkade stötta till henne lite i rumpen inget illa menat eller hårt heller för Axa är absolut ingen bråk stacke bara en stor valp hela hon.

 

Men Rixi gör man inte så ostraffat med,så flyger på Axa och så är det fullt slagsmål,slänger mobilen och rusa fram till dem,efter en stund lyckas jag sära på dem,absolut inte lätt när man är helt själv ute i skogen med två tikar som slåss!

Men lyckades som sakt och tog dem till bilen under väldigt strikta förhållande,där ser jag att Axa`s fram ben ser illa ut,in med hundarna och raka vägen till vetrinären.

Som tur var så hade alla sener och muskler osv klarat sig,var bara skinnet som blivit uppslitet och fick sys med 10 stygn och antibiotika i 7dagar och 2000kr fattigare,men vi var glada kunde varit värre.

 

På kvällen var det dags att bege sig till växjö för lite skydds träning.

När vi nästan är framme upptäckte jag att vi inte hade fått med oss munkorgen ,men va fan var ju den vi skulle passa på att köra när Niklas .s skulle komma och figga också.Inte lägge och köra hem när det var 9 mil hem.

Så vi körde lite ärmarbete och måste säga att hon skötte det fint,även transporterna känns bättre och bättre så än finns det hopp.

 

fick ju hem våran nya kamera med,så nu skulle det fotas trodde vi ja-

Ingen instruktions bok och inte ett j-vla kort blev bra antingen suddiga eller fövrängda eller dåligt ljus osv så inte blev det några kort heller..

 

jäkla skit dag=)

men nu tar vi nya tag och laddar inför helgen då det blir träningshelg med både sök/skydd/lydnad i Växjö med övernattning hos Patrik och Anna och så kommer lite folk från Kalmar/Åseda också.

 

uppdatering får det väl bli efter helgen och förhoppningsvis lite bilder då med=)

Kommentarer

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-