DM mästare i skydd=)

 

Igår lördag åkte jag och Rixi till Värnamo,då vi skulle tävla elit skydd idag söndag.

Fick erbjudande om att sova hos IA och så skulle dem ha lite grill partaj på kvällen och det tackar man inte nej till.En mycket trevlig kväll tack för gästvänligheten==)

 

Så var det dags för tävling igen då,kan säga att jag var mer nervös denna helgen en förra,för nu skulle det visa sig på redigt om vi ligger rätt i träningen i söket..

 

Startade med platsliggning ihop med Rapport hundarna direkt på morgonen,sen vart det spåret  hon gick riktigt fint i spåret full port.

 

Sen kom vi ju till avsöket och den rutan är ingen rolig ruta kan jag säga  hihi

men Rixi känndes i bra form fick köra en liten makering på Niklas tack för det.

Är ca 400m att gå innan du vinklar upp till sök rutan och där är det yterligare150-200  upp i skogen innan vi var framme.

 

Första skicket blev på höger sidan rivstart sen hör jag bara hur det plaskar jävla skittttt vatten hela höger sidan var full av vatten.Och Rixi är vatten idiot tar in henne och skickar om bra ut och letar,ingen vind på vänster sidan,går nåt grunt slag.sen blir det lite vatten lek igen efter ett par skick men då går hon ut o letare utan tillsägelse efter hon plaskat lite grr

hon får en figge på vänster sidan ganska svår lega så det gör hon bra,sista figgen är hon så nära att få men tiden gick ut..så vi fick 6-6 på söket för hon gör ändock fina sökslag,10-10 på figgen så ja mitt mål var att få poäng i söket och det fick vi=) så nu blir det en hel del sök träning igen roligt roligt bara..

 

Tillbaks till klubben för uppletande där får vi 9-9 fyra föremål men sista tappar hon och tar upp det igen,så helt okej..

 

Lydnaden hm ja hyfsat bra men man märker att hon tävlat två helger pårad hon slarvar lite o tar för sig,men får vara nöjd ändån är ju som sakt va inga maskiner..

 

Skyddet är jag mycket nöjd med hon går i rejält och är ren och fin,men hon tjuvar på fasttagandet den lilla fulingen,men hinner ta tillbaks henne och rädda lite poäng=)

Dubblen går i så det sjunger om det  hon gör en liten luft färd och landar på ryggen,ajaj märks att hon fick ont ville inte riktigt sätta sig och gick inte redigt rent,så på bevakning i armen funkar dem två första jätte fint hon har riktigt fina släppande igentligen,men på tredje hon går i vet inte om det gjorde ont i ryggen eller nåt men där surna hon ihop rejält och morrar till duktigt och sen släpper hon inte utan kommando,förlorar ju lite poäng på det.

 

Förövrigt gör en ett fint skydds program min lilla stjärna.

Dags för pris utdelning då visar det säg att det var DM också hihi

så vi fick ihop 680,75p cert o vinst och DM mästare och tror vi är klara till sm nu .

 

Här är poängen

lydnaden 261p

Spår. 10-10

Uppletande: 9-9

Avsök: 6-6 figge 1 10-10 figge 2 0-0

sändande 10-10

Transport:9-8

överfall:10-10

Fastagande:5,5-5 tjuvstart

bevakning:9-9

Dubbel:9,5-9

Transport: 8,5-9

överfall:10-10

modprov:9-9

släppande:9,5-9

bevakning:6,5-6,5 Får ge henne ett kraftigt dk

Flykt med skott:10-9

total summa 680,75p

 

Åter igen stort tack till alla som hjälpt oss ingen nämnd ingen glömnd och stort tack för alla Gratulationer via sms,facebook,ringt det värmer..

ha det gott allihoppa nu kram Nettan/Rixi

 

 

Kommentarer

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-