Jävla mygg=)

Börjar med att säga tack för alla gratulationer till rixi och mig.

Satt och tittade på hennes tävlingar idag,Hon har bara startat i fyra  elit skydds tävlingar

två i höstast och där missade hon söket helt i båda dem tävlingarna men körde ändock bra resultat..Så jag bestämnde  mig för att satsa på söket under hösten o vintern och var det så hon inte funkade  på första skydds tävlingen nu i vår så hade jag bestämnt mig för att lägga ner skyddet och satsa på spåret.

Så vi la om hela hennes träning i söket och jag fick ändra mitt sätt att träna,och så började vi köra kontunerligt med Åseda gänget kerstin,Tonny,mats,Alexandra.

 

Och det verkar ju gett resultat för vi har kört två elit skydds tävlingar nu i vår och kört två cert  och kvalat in på sm i skydd. om det nu håller i sig på listan jag ropar inte hej förräns det är dags att anmäla sig..

 

Men är så stolt över min Rixi två tävlingar och hon fixart det riktigt fint!

 

Vi tränar på med spår,uppletande och lydnad har även börjat simmat dem och dem älskar detta jäkla vatten  hihi rena jul afton för dem..

 

Ikväll var vi i Växjö och körde skydd varmt och skönt en härlig tränings kväll vi 8-9 st  om man hade sluppit alla jävla mygg också så hade det varit ännu bättre.

Axa gick riktigt riktigt fint ikväll,hade lite svårt för att sitta bara,men det hade Rixi också kan det vara genetsikt hahah Rixi skötte sig bra,vi körde lite upp hopp då jag tycker hon blivit lite lat =)

 

Sen har RixDivans asko varit på utställning och fått en bedömning Grattis till Jes och Asko

Asko fik prædiktet "God" Og her er hvad dommeren sagde: Præcis middel stor, middel kraftig, særdeles godt pigmenteret grå han. Godt hoved. Små korrekte ansatte ører. Lidt flad manke. Fast lænd. velformet kort kryds. Overarmener godt vinklet, men skal være længere. Godt vinklet bag. Normal frontstilling. Savner noget for og underbryst. Bevægelsen er regelmæssig men savner den sidste kraft og længde.

 

sen har vi ju våran oturs pojk Belsebup han måste älska vetrinären dem är nu 10 mån och tror han varit hos dem fyra gånger redan nu hade han sprungit rätt igenom ett glas växt hus så nu har han blivit omplåstard igen,han har ingen självbevarelsedrift...

 

Sist men inte minst så vill jag säga stort GRATTIS till Rixi`s bror Rasco med husse Göran som kom trea på schäfer slaget i ipo 3 ni är jätte duktiga!

Kommentarer

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-