B-kullen 1år Grattis

1 år går så himla fort!

Våra B vappisar fyller idag 1år stort Grattis till dem små grävlingarna=)

Alla verkar som sakt va nöjda med sina hundar och det glädjer oss mycket.

Vi har ju fått tillbaka lilla Briska kallas nummera för Varga,vi fick tillbaka pga det skulle va mycket hund och hon hade bråkat med deras lilla sheltie.

vi har haft henne i tre dagar nu,och hon är lugnet själv inomhus,vi har märkt att hon inte har så mycket med sig i bagaget utan är helt grön.

Vi lägger nu tid på att hon får va med oss överallt och miljö tränas ,hon har heller inte fått kampa så det lägger vi också tid på.

Och hon öppnar sig mer och mer för varje dag och det är roligt att se,kampen har börjat se bra ut jakten har hon och hon älskar att jaga ifatt osv spårar gör hon väldigt fint. Inga problem med andra hundar heller Axa och hon leker hejdlöst hon fick även träffa Kerstins malle tik Ullma inga problem. Däremot så tycker hon det är jobbigt när andra hundar skäller i bilarna på henne,hon har ju tydligen varit på hundagis innan så vet inte om det kan ha hänt nåt där med skällande hundar!Sen är B valparna inga hundar som skruvar upp sig,man kan tro att det inte finns så mycket i dem tex vid söket men när kommenderingen ges så rivstartar dem=) så man blir lite lurad av dem hiiih det är en härlig kull.

 

STORT GRATTIS TILL ALLA B VAPPISAR

Hoppas ni får goa köttben idag=)

 

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-