Rixi är Parad!

Molars Säpo o Gråmanns Rixi Här sitter dem fortfarande fast efter parningen. Molars Säpo o Gråmanns Rixi Här sitter dem fortfarande fast efter parningen.

NU är Rixi parad med Säpo=)

I Onsdags så var vi och tog blodprov på Rixi inför parningen,

Eftersom det är 100mil enkel resa till Umeå och Säpo.

Dessutom så känns det bra att få en mer exakt dag när hon är i höglöp,man slipper så mycket extra jobb för alla inblandade=)

 

Skulle få svar på Torsdag eftermiddag från vetrinären.

Men efter att vi varit ute på en cykel runda där vi mötte två olika hanhundar och Rixi blev helt till sig och vände upp sig mot dem och sa ta mig hiihi hon betede sig verkligen som en slampa=)

 

Så förstog jag att jaha blir en lång resa inatt ! Bara ringa min kära man och berättta att vi sticker när du kommer hem vi  17:00 från jobbet, jag packade och fixade allt tills han kom hem..

 

Sen ringde vetrinären och bekräftade att det var dags att ge sig iväg.

 

Kom iväg vid 19:00 tiden och vi hann ju inte så långt ca 5 mil

sen small det då kommer en stor älgko ut springandes,som tur va han Johan bromsa och styrde ut mot fel vägbana då det inte fanns fler bilar i närheten som tur va! Så vi körde på henne i bakänden älgen ramlar ner i diket men studsar upp och fullfart ut i skogen..shit va rädd jag vart,bilen fick skador i motorhuven och lysena pekar neråt , men kunde gått riktigt illa nu gick det bra..Sen var det bara ringa polisen och så kontaktade jägaren oss så vi hoppas dem hittade älgen så den inte plågas..

 

Väl framme i Umeå tog in på hotell vi var ju framme vid  sjutiden på morgonen,fick ett hundrum men inte förräns vid elva tiden..Så vi frågade om det gick bra att köpa frukost , inga problem men höll på att dö när jag skulle betala 258kr för frukosten jaja bara att betala..

 

Nu var det dags att träffa Säpo och Christer

Säpo är en riktigt härlig hane öppen och trevlig och precis lagom storlek på han och Rixi och han är otroligt lika i färgena och sitt sätt! Så efter lite lek så fattades tycke från båda håll och vips så satt dem fast i ca 30 min och säpo var en riktig gentleman han pussade på Rixi hela tiden som dem satt fast osv.

 

Dag två så var det ännu större kärlek i mellan dem och en hägning på 30 min även denna dag..

Så nöjda och belåtna styrde vi hemmåt småland igen.

Så nu är det bara en lång väntan på att se om hon är dräktig eller inte! Har det tagit så beräknas vappisarna komma v 45.

 

 

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-