Ultraljud på Rixi!

Japp tisdag igen!

Dags för skydds träning i Växjö för Emma och Axa.

Men även ultraljud för Rixi.

Hon har nu gått i 32 dagar sen parningen och börjar bli bra tjock.

Fast hon blev väldigt stor tidigt förra gången också,vi beslutade att ultraljuda henne,

Så idag var det dags ,fy vad nervösa vi var tnk om hon bara är sken dräktig fast alla tecken finns där=) kom ut en skötare för att hämnta oss sen stog hon i en dörr vi var påväg in ,då ser jag henne i en annan dörr längre fram men va fan!!! Då var det hennes tvilling syster shit va lika dem..

 

Rixi ställde upp sig och upp på skärmen ploppar det mad vappisar i magen på henne,och så väl det syntes.

Vi räknade till 5-6 st sen rörde Rixi på sig och det ploppade överallt så gick inte räckna dem lätt att räkna samma flera gånger,,Men vappisar var det bara att vänta och se hur många osv..Hon har gått upp 1kg  nu lilla gumman,.

nu blir det bara still samma spår och promenader fram över för hennes del.

 

Efteråt käkade vi pizza Emma o jag sen var vi in på babyproffsen och kollade på barnvagnar och massa andra roliga baby saker.

 

Sen blev det dunka dunka för Axa ikväll var hon riktigt på hugget,Emma fick säga till henne ordentligt vid ett par tillfällen,ser bättre o bättre ut för varje träning tycker jag=)

I helgen händer mycket roligheter,

Kommer ett härligt gäng som ska träna här i Målilla som vi åker och kollar på kanske kör lite med Axa,,Aqua ska debutera i lydnaden,jag ska döma lydnad på öland,så helgen är full bokad=)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-