PÅ G IGEN!

Då har vi kört igång våran träning igen Rixi och Jag.

I Torsdags var vi på klubben och körde lite lydnad,Lite laddad var hon

Fritt följ var ju inte det bästa lite väl mycket glädje och vi gör allt på en gång=) Så där får vi jobba lite nu,krypet ja det gick lika fort som x2000 haha så bara backa bandet där.

Däremot så funkade framåtsändandet riktigt bra,och det var det jag var mest orolig för haha så himla rolig att jobba med så det finns inte och vilken glädje hon gör allt med mitt lilla hjärta..

 

Emma körde med Axa och hon går så fint i lydnaden  precis som sin mamma Rixi så gör hon allt med glädje och hon är blixt snabb i allt hon utför och ändå blir det rätt..

 

Igår var vi ute och körde lite sök makeringar i ganska öppen ruta för att se hur dem jobbade efter ca 3-4 månaders vila i söket.

RixDivans Aqua började full fart ut hittar figgarna men får jobba lite på att börja makera med en gång,men fy vad tung hon är i sin kamp=)

 

RixDivans Bonnie gick jätte bra.

 

RixDivans Axa ja gick full fart ut jobbade super fint och vilka fina makeringar hon har och även hon är riktigt tung i kampen,gick lite snett på nåt skick men rättar upp sig själv.

 

Rixi mitt lilla hjärta skulle bli spännande inga muskler kvar eller kondition heller,så jag räknade med att vi skulle få bråka lite i söket.

Men aj vad jag bedrog mig,som hon gick jobbade super fint,nån figge låg i en djup gropp där fick hon jobba lite och så roligt att se hur hon jobbade sig fram till figgen och makeringarna var kanon.

mjukstartade med fyra skick.

 

Efter söket så vallade vi en uppletande ruta la ut fem föremål.

RixDivans Axa gjorde nog sitt bästa uppletande inget tugg alls på föremålen.

RD Aqua-Bonnie går jättefint i uppletandet med.

 

Rixi plockade in fem föremål på ett par minuter.näsan på direkt detta är hennes parad nummer .

 

Helt underbart att vara på G igen ute i skog och mark,nu lå¨ter det ju som att det inte finns nåt att träna på,tro mig det gör det massa saker,men det vi körde igår gick super bra.

 

Alla vappisars förare har hört av sig nu.

Och det har gott super bra för dem i sina nya hem,ingen som varit osöker utan svansen rätt upp och sen kollat av sina nya hem,leker och kampar och busar.Dem verkar vara väldigt stabila i nya miljöer och det känns så skönt,sen är det så roligt när man får info hela tiden från våra avkommer hur det går för dem alla!

 

Nästa helg blir det att döma 1-2-3 lydnad i Växjö.

Nä nu ska jag ut i skogen ha det gott alla ni som läser våran blogg och kollar våran hemsida=)

 

 

 

RixDivans Axa påväg ut i sökrutan
RixDivans Axa påväg in i skallmakeringen då hon hittat figgen
RixDivans Axa i skallmakering mot figgen
RixDivans Aqua på väg in i skallmakering mot figgen
Rixi värms upp i skallet innan söket
RixDivans Bonnie påväg ut i sökrutan
Lycklig Bonnie påväg in i skall när hon hittat figgen

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-