Miljösök!

Idag körde vi sök i ett väldigt trevligt rent stall,även på logen och där inne var det en massa bröte och väldigt mörkt=)

 

Vi var ju bara 5st idag så vi körde två pass perfekt.

Först körde vi unghundarna.

RixDivans bonnie skötte sig jättefint och vi märkte att ju mer mystiskt det blev och tuffare desto bättre gick hon=) körde både i stallet och mörkret bland bröten.

 

Sen hade vi en labbe kille på 10mån inte så van fick lite hjälp så han fattade så var det inga problem där heller.

 

Sen var det Jawas tur en terv viljan var det inget fel på,men hon har inte kört mycket sök ,så när hon inte hittade gick hon upp i stress men med lite hjälp så funkar det inga problem alls i miljön eller mörker.

 

RixDivans Axa ja hon älskar verkligen denna miljö söket där det är massa bröte och mörker ju tuffare desto roligare och hon går verkligen igång på det=) super fint.

 

Rixi ungerfär samma som Axa,hon går igång på detta tycker det är super kul lite sur i vissa delar men jag är nöjd med henne..

 

Det man märkte var att det var inte det lättaste då vittringen verkar snurra ordentligt i stallet och logen då det var lite öppningar var stans,så hundarna fick verkligen jobba dem var nästan direkt på figgen innan dem kände dem! Så det lär bli fler gånger där=)

Tack för en super rolig träning..

Efter träningen var vi bjudna på middag till Ewa Kjällander inte fel när man blir serverad mat efter träning med god efter rätt som schees cake.

 

Igår var jag ute i skogen på lång promenad med Rixi och Axa då ringer Ewa`s dotter Kattis ni får komma hit och äta nu mamma har laggat hemmagjorda kroppkakor och alldeles för många,,och det tackar man ju inte nej till och även igår fick vi god bakelse till efterätt.Tack snälla Ewa för all god mat denna helgen så bra skulle man ha det varje helg=)

 

 

 

Emma kampar med RixDivans Axa på bordet lite miljö träning.

Emma kampar med RixDivans Axa på en kärra som rör sig.

RixDivans Axa får kampa med En annan förare på bordet inga problem det heller

RixDivans Bonnie hittade en figge
såhär kan ett stall spöke se ut=)
RixDivans Aza full fart framåt för att leta busar.
RixDivans Axa hittar spöket då får man kampa
Axa hittar en buse
Rixi hittar också busar
Rixi hittar även en buse i skopan
Axa hittar även i mörkret bland bröten en buse
Lisa med sin härliga labbe vappis Sam
Eva med goa jawa

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-