Göteborg!

Japp idag åkte vi iväg jag Emma/Axa och Kattis/Aqua till göteborg för att gör MT med dem!

Lång resa men det gick bra kunde haft en skuren motor men hade tur hann fylla på olja när vi kommit halvägs till Göteborg hihi

 

Väl framme så var det några hundar förre oss.

Axa var först ut och ja hon har mer humör i sig än vi trodde=)

Hanteringen och hälsning gick bra även om hon pratade lite när hon slet i benen osv. Själva kampen o leken var det full pott på där är inga tveksamheter!

Men vid jakten ja där kom lydnaden in,hon får banne mig inte jaga utan lov punkt slut,så när trasen får iväg så står hon snällt vid Emma sida och tittar upp säg nåt då säg nåt,men det får man ju inte så det var ju inga poäng men det bryr vi oss inte om för jakt det har hon även om det inte syns i pappret.

Leta efter trasan i röret gör i 30sek

Trumgubben blir hon först lite sur på men löser det bra.

Figur raden springer hon in i sen upptäckte hon massa fula gubbar,stannar upp kollar en väg att springa och löser det bra inga kvarstående.

overallen inga större bekymmer , skramlet går hon fram till innan det rör sig bryr sig inte när det låter speciellt utan går runt och nosar slite sen går hon fram ,släden blir hon arg på men går fram direkt när hon kopplas loss,där får hon ner drag för att hon skulle ha fått hjälp men det syns på filmen att hon gick dit utan hjälp!

Inga problem med skotten eller kampen i slutet,hon gjorde ett bra mt även om det inte syns på pappret men försvann ju två moment jakt plus gripandet! Det roliga var att se att det finns lite humör i damen=) hon fick 397p

 

 

Aqua gjorde ett fint Mt men visade inget speciellt humör men vaken och alert,den sociala biten inga som helst problem full pott  bra kamp o till kämpande hade dem båda två.

Jakten stack iväg bra luktar på trasan och upptäckte röret går dit o kollar. Letandet i röret ja kollade av det men jobbade inte länge.

 

Trumgubben ja hon jobbade bra där,figur raderna hade hon lite jobbigt med när hon upptäckte dem halvägs in där fick kattis ropa en gång sen var det full fart framåt men inget kvarstående.

Dumpen fixade hon jätte fint.

Skramlet var inga större problem.

Släden,där tog domarn snöret och slog i backen ett antal gånger så hon gick igång på det först sen riktade hon upp mot släden men stog kvar mot den,när hon släpptes tog hon en vidare sväng sen fram utan hjälp.

kamp o skotten inga problem.

Jag tycker dem löste det bra båda två för även om dem reagerade så gick dem fram och kollade av och inga kvarstående efter sen!

Roligt att höra domaren lite imponerad av deras snabbhet och bra bett o kamp och att dem är så vakna och villiga att göra nåt=)

Aqua fick ihop 425p.

 

 

Så roligt när det är många som går med för man ser så olika på olika saker .Vi frågade om det var många hundar som får bryta eller inte blir godkända.Hela 50% nästan under ett år av alla som gör MT blir under kända ganska skrämmande!

 

Det var tre hundar idag som inte blev godkända av 10st

 

Jaja nu är det gjort

I lördags var vi iväg och körde lite roliheter med hundarna Ewa,Jag,Emma la lite vikt på sånt som man annars inte hinner med och roligt hade vi.

 

 

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-