Ännu en helg till ända!

Då har ännu en helg gott,jösses vad fort veckorna går. Men det har varit fint väder och snön smälter sakta men säkert.

 

I Onsdags var vi ju i Växjö och körde lite skydd,tycker Rixi går riktigt fint,fast hon har fått för sig att transportena förbi grupp innebär dubbel hm dubbel har jag inte kört sen sm så det jobbade vi på att inte ha sån förväntan på dubbel utan håll koll framåt=) annars gick hon riktigt bra var så figgen hade lite balans svårigheter i fastaggandet jiippii..

 

RixDivans lilla guldklimp Axa ja detta är en hund som jag älskar vilken kapacitet hon har den lilla råttan,Håller med Patrik hon har aldrig gott så bra i korgen nånsin som hon gjorde i onsdags=)

 

I lördags skulle vi köra sök,men vi tog beslutet att det var för hård skare och risken för att skära sönder tassarna var för stor.

Så vi körde lite miljö sök med röj i Kina som har RixDivans Blinka(Foxy)

hennes dotter har ett stall med olika stall nivåer och logar och hö skulle med riktigt brant trappa och en jäkla massa vagnar och skåp och skrymslen.Så det blev att köra sök där=) Och jösses vad hundarna gick igång på detta ja jag med hihi ínte helt lätt att hitta figgarna då höet luktar riktigt starkt och vittringen far runt som en virvelvind men dem löste alla sina uppgifter.

 

Roligt att skicka upp dem för den branta trappan på hö skullen och där uppe hade figgarna gömnt sig under massa hö balar.

vi är ett härligt sök gäng med fyra RixDivans hundar och en holländare,terv,labbe och malle.

Så nästa fredag åker vårat sök gäng ut och käkar kina mat=)

 

Idag söndag så var vi iväg och tränade brukslydnad i Guldhunds arenan

super fin inomhus hall..

Ja kan ju erkänna att vi har inte kört speciellt mycket lydnad sen Rixi fick valparna,huvudarbete sök/uppletande och kondition o skydd har vi kört.

Så ja det var gott och blandat idag ang lydnaden så det får vi nog ta tag i om vi ska kunna tävla nåt i vår!

 

Vi får hela tiden fortlöpande info ang våra avkommer och det är så roligt att höra hur super nöjda alla verkar vara och hur stor arbetsvilja med bra förighet dem verkar ha.

 

Vi går nu med spänning och väntar på att Axa ska börja löpa så vi kan ge oss av till Tyskland och möta hennes blivande pojkvän!

Jätte roligt att vi har en del som redan satt upp sig på valpintresse listan efter denna kombinationen.Är helt säker på att detta kommer bli en super rolig kull om man vill ha en hund att jobba med och ha roligt med.

 

Man måste våga för att vinna var det nån som sa till mig en gång och ja man vinner inget om man inte vågar=)

 

Nu börjar det närma sig för Emma också inte långt kvar tills mitt lilla barnbarn ser dagens ljus endats 2 1/2 v kvar så vi får se om det blir sista skydds passet för AXA på onsdag.

 

 

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-