Nu är våren på G

I påskhelgen fick vi ett tråkigt besked! Bingo har gått över till regnbågslandet! Vi är jätte ledsna för detta då det var en riktigt bra hund.

Våra tankar går helt till hans matte Emma vi beklagar verkligen ,och vi önskar dig verkligen stort lycka till med din nya hund som du tar dig an när det blir dags kram

 

Annars så gör solen allt för att få bort all snö som ligger på backen,känns att det blir varmare för varje dag trots att nätterna är kalla.

 

Vi har nu kunnat köra uppletande och spår i två dagar,då vi hittade en ställe där det var lite snö fritt=)

Tagit tag i lydnaden med Rixi och det behövs verkligen.

Jag har haft lite jobbigt med att hitta tränings motivationen men känns som den är påväg tillbaks lite nu,kommer nog när snön försvinner.

 

Sen väntar jag på att Rixi ska komma i löp så vi får väl se när vi är på banan igen!

 

Axa har också varit och kört uppletande och så jäkla fint uppletande hon gjorde.Vi väntar med spänning på att se om hon är dräktig eller inte!

 

RixDivans Bonnie har varit med och kört spår och uppletande och shit vilket uppletande hon gjort i två dagar jätte härlig motivation för att hitta grejerna=)

Fick även lite kort på RixDivans Chobra så himla fin är hon och roligt att höra att dem är så nöjda med den damen.

 

RixDivans Cito har visat att han har lite humör och försökt att sätta sin matte på plats men det lyckades han ju inte med som tur var lilla pöjken haha Detta är vad hon skrev

Nu har cito fått sig en RIKTIG utskällning av mig. Han blev busig när ja höll i bollen o sprang så han bet mig redigt i låret. Vände mig mot han och skällde på han och han gjorde ett riktigt utfall mot mig och då tog ja tag i han Hårt och skulle trycka ner han men han stretade emot och morra/ gurglade mot mig och försökte bita mig och då tog det hus i helvetet för han. Men det värsta är att ja tror han skulle kunna göra om det så ja förväntar mig en hård kamp mellan oss när han blir könsmogen. Dax för ett starkt ledarskap, mycket regler och sen lite kärlek ♥

 

RixDivans Blinka (Foxy) har börjat utmana figgarna så det får matte nåt att jobba med=)

 

Sen vill vi önska RixDivans Asko stort lycka till då han ska upp på ett prov för kriminal hund i Danmark

Här kommer lite bilder nu=)

RixDivans Chobra
RixDivans Chobra
RixDivans Axa och Gråmanns Rixi på promenad med Elliot han kan känna sig trygg med dessa brudar vid sin sida=)
RixDivans Briska(Varga)
RixDivans Asko lycka till på provet nu!
R.I.P. RixDivans Bingo <3

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-