Nu är dem ute o vissar framfötterna!

Vi kan inte annat än att vara stolta lver våra små arbets hundar!

Börjar med att säga stort GRATTIS till RixDivans Allan med husse Mikael som tävlat IPO 3 i helgen med fint resultat missade lite på spåret A 80 B 91 C 98 SG Ni kommer bli farliga ute på banan dem =)

Sen har vi Lilla Cito och matte Karin som varit på IPO läger för
Vit glesnik en tjeckisk figurant som folk reser till från olika länder för att träna för han har även figgat för världs eliten. Otroligt skicklig figurant med kunskap utöver det vanliga. Och han lov orda lilla Cito ordentligt  så här sa han om pojken!

Det här är en sån hund vi pratade om. Han har en extra växel som inte går att träna fram, den måste nedärvas från föräldrar. Bra kamp, riktigt fint skall ren o fin i bett. Han kommer med full fart utan att ens tackta in i 'modprov' han flyger in i ärmen. Filmerna på cito som kommer sen hör man hur folk säger oooh jäklar va bra. Innan han åkte tillbaka till flyget sa han - ta vara på den hunden för han kan gå RIKTIGT långt. Så jag förstår att matte Karin var stolt som en tupp=) och vi med!

Sen har vi ju Amigo som gjort ett riktigt fint tjänstbarhets prov med sin förare .En riktig dynamit burk full av arbetslust och energie men klarade näsarbetet spår 2 km.uppletande 100*100m söket 500m och skyddet låg på 9 och 10 lydnaden klarade han men var het,platsen var lite jobbigare=) Är så stolta över vår lilla polis och hans förare=)

Annars tränar vi på som vanligt,Snart borde man kunna se nåt tecken om Rixi är dräktig inget är som väntans tider=) Bara hålla tummarna det kommer ut ett lika dant arbets sugna små RixDiva vappisar till!!

RixDivans Allan
Cito
Cito
Cito med munnen full
RixDivans Amigo
Amigo

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-