Härlig träning!

Är ett tag sen jag skrev nu skärpning!
Vad det gäller Aqua så tycker jag hon blir flåsigare å tröttare fortare nu hon är på dygn 17-19 nu ,tuttarna har nog blivit lite större och hon är hungrigare ,så hoppet finns att det är små vappisar där i henne annars är hon skendräktig !
Vi kommer ultraljuda henne,finns ingen andledning att hon ska stå och jäsa om det inte är nåt,utan då kör vi igång på allvar med henne i träningen =) men som sakt det vet vi snart!!

Rixi har vi satt igång på allvar med nu,skyddet sköter hon fint ,lite jobb med utbackningarna i korgen och så dessa jävla transporter hihi
I söket har hon gott super fint i nu,hoppas det håller i sig!
Uppletandet inga större problem,lydnaden ja där finns det en del att slipa på=) så nu kan hon börja löpa vilket hon snart ska hon är verkligen inte fin nu.

Aqua är ju då Rixi dotter och syster med Axa.
Nu har jag bestämnt mig för att behålla henne själv och tävla med,en super härlig tik som älskar att jobba och vi växer in i varandra mer och mer.
Har testat henne i skyddet känns bra,börjat träna lite transporter där var hon helt grön,men känns som det kan bli bra.
Söket har hon fått gå några slag varje gång och gjort det super fint,uppletandet har hon börjar fatta hur jag vill att hon ska gå bra näsa och bra fart!

Lydnaden tränar vi och det ger framsteg varje dag.

Axa ja Emma och hon tränar skydd och det ser fint ut,fick lite tips på transporterna jättefina possitioner ,men kan låsa upp Emma lite i sista svängen mot gruppen,men jobbas med det och tror det blir bra efter detta tipset! Söket går hon super fint i och uppletandet ja det är det fart i hahha
Lydnaden ser bra ut finns vissa moment som måste slipas mer på,men annars ser det mycket fint ut!

Vad händer annars då?
Vi får regel bundet info om våra avkommer och det jobbas och tränas flitigt med dem,och alla verkar nöjda så här långt=)

Jag blev visst ordförande på klubben hihi ja får se om vi kan få skutan att gå i rätt riktning och få igång folket till att vi är en idell förening där alla måste dra sitt strå till stacken,och hitills känns det jätte bra då folk självmant anmält sig till att hjälpa till med diverse saker=)
Min kära man fyller 50 på Tisdag så ingen skydds träning på Tisdag för Emma och mig!

Det har kommit nya färger till våra kennel kläder i Gappay så är ni intresserade av att beställa så hör av till mig.Aqua påväg in till avsöket.
Rixi min lilla stjärna i väntan på sitt sök arbete,en riktig livsnjutare=)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-