Nu börjar vi ladda!

Då har vi också börjat ladda inför Bruks Sm
Det är ju extremt varmt ute +33-35 i skuggan så man får ju ta det lite varligt i värmen så dem inte överhettas ! Trots det måste dem tränas kan ju vara så här varmt på tävling också.

Vi startade upp i början i veckan med att åka till världens bästa Jonas och Frida Wallin Måndag-Onsadg.Jag Rixi och Aqua,Emma och Axa ,Marianne Stefan Kärrman och deras hundar för två dagars skyddsträning.

En mycket rolig resa och massa skratt vart det,vi bodde på Kråkvilan ett mycket ro fullt och vackert ställe kan varmt rekommenderas.

Aqua har växt massa sen efter den träningen och dem är ju så duktiga på att få fram det bästa ur alla hundarna jonas och Frida och så är dem så samspelta.

Rixi körde vi igång också efter två månaders uppehåll=)

Axa körde vi i bitjacka ja det gjorde vi med Aqua med,Axa gick super bra,så sista dagen fick hon köra lite mondioring bus ,och som hon tycker det är kul ju tuffare det blir desto bättre och roligare tycker hon det är=)

Jätte roligt att träffa massa nya härliga människor och deras hundar..vart allt lite kär i en Boxer pojk jösses sånt muskelpaket och så duktig han var i ipo=)

Hoppas din fot läker fort nu Frida lider med dig kram.

välhemkommna efter två kanon dagar så vart det lite konditions träning i värmen. cyklat och simmat.

Så i lördags var det dag att åka till Lessebo Brukshundsklubb och träffa massa härliga vänner för en heldags träning !

Började med att köra sök. Rixi fick gå fyra skick henne ska jag höja nu i söket med mer attetyd hon tycker söket är lite si så där.Aqua fick gå sex skick och hon tycker verkligen söket är super kul=)

Efter det blev det uppletande i tuff kuperad ruta ,Rixi gjorde ett super fint uppletande love love.
Aqua gick kanon fint och alla föremål in,hon har verkligen börjat tycka att det är roligt=)

 När alla kört klart vart det lunch pizza=) och fy fan vad varmt det var ute i lördags svetten bara rann om oss.

Efter lunch vart det skydd Rixi ja hon körde super fint program trots snubblande figgar på begäran=) ren och fina angrepp bra efter bevakningar..Det vi har mest att jobba med är transporter transporte urrkkkkk

Aqua körde vi lite bevakning i korg med missar och en träff och den träffen satt som en smäck Mattie kumpala brukar inte gnälla men han kved och sa fy fan den smällen gick rätt igenom västen satan vad ont det gjorde hahha duktig kicka.sen började vi med att fasttaggande att få rätt målbild i ryggen.Bytesförsvar och hejhoppsan var förbannad hon kan kan bli=) släckte ner henne och körde transport direkt hon börjar fatta transporten nu!

Avslutar dagen med lydnad tusen tack för en kanon dag alla som var med ingen nämnd ingen glömnd.

Idag söndag så blir det nu lite skyddsträning transporter och målbildsträning på fasttaggandet=) sen blir det sök med vårat härliga sök gäng!

Nästa helg håller vi tummarna för

Mikael och RixDivans Allan som ska tävla ipo SM heja heja kommer gå super bra för er.

Vi håller även tummarna för Susanne och RixDivans Bizzie som ska debutera i lkl skydd kör så det ryker heja heja


Ha en undebar fortsatt bra sommar nu

Axa  och Aqua på film om ni trycker på länken nedan.https://www.facebook.com/photo.php?v=10202999724608086&l=3004140534567369709


https://www.facebook.com/photo.php?v=10202999801330004&l=4164891025687805270
 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-