Nära Nära NU!

Allan och Mikael Allan och Mikael

NU närmar sig  Bruks Sm med storm steg !
Bara 6 dar kvar tills vi åker.

Det ska bli så himla roligt att få vara med i år igen.

Rixi och jag fick gå som provhund i skyddet för fyra år sen i High Chaparal,kommer ihåg det så väl jag var så glad och super nervös när jag vart tillfrågad om jag ville gå som prov hund! Att få gå på ett Sm har ju alltid varit en dröm att ta sig dit,och alla mina stora förebilder i skyddet var där.

Vet att jag tänkte att detta är en dröm att få gå in på sm planen och köra skyddet samtidigt så var jag så nervös så jag höll på att göra i byxorna ,för man vill ju ändå göra bra i från sig även om man inte var där som deltagare.Rixi skötte sig bra,men drog på sig en muskelbristning som har bråkat lite till och från sen dess.

Året därpå så kvalar vi in på riktigt på Sm i skyddsgruppen och nu är det tredje gången vi är med sen vi gick prov hund.

Rixi är en fantastiskt hund som alltid försöker göra det bästa=)
Även när hon haft valpkullarna så har hon presterat direkt efter och kvalat in trots att vi haft riktigt taskig förberedelse.

I år har vi absolut haft den sämsta uppladdningen någonsin pga mig och min kropp som inte vill vara med på det jag gör utan bara slår ut mig hela tiden ,just nu har jag fötterna och händerna som inte vill va med utan värker sönder!

Men jag vägra låta kroppen tala om att jag inte kan göra nåt,har jag tagit mig till SM så ska jag banne mig genomföra det punkt slut!

Extra roligt i år är att Rixi son RixDivans Allan  och husse Mikael Malmebo ska vara med på Bruks sm i IPO vi är så stolta och glada för er skull och kommer givetvis att heja och hålla tummarna stenhårt för er!

Sen är vi tre stycken från våran klubb i Växjö som ska tävla SM
Anna / plingan Rapport  Jag/Rixi skydd  Jan Agelstam/Take Time Kingston söket

Givetvis önskar vi alla som tävlar SM stort Lycka till

Sen önskar vi RixDivans Asko och Jes i Bornholm stort Lycka till på provet heja heja

Vi har ju våran lilla RixDivans Dax ute på prov hos ev sin till tänkta husse uppe i Umeå så det håller vi tummarna för att dem klickar,Dax är en härlig grabb på 8.5 månad.
Tack till alla som skrev och hörde av sig och var intresserade av han inte mindre än 18st. 

jag/Rixi
Dax
Asko och Jes

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-