Nu är SM över!

Mikael och Allan Mikael och Allan

Så lång väntan och så fort över!
Börjar med att Gratulera Mikael och RixDivans Allan till er fina debut på Bruks/ IPO SM

Vilket fint program ni visade upp i lydnad och skyddet ,helt underbar relation mellan er,att stå och titta på er som uppfödare gav oss blanka ögon och ett klappande hjärta.

Syns att ni verkligen tycker om varandra.
Deras poäng blev A 89 missade ett föremål i spåret tyvärr, B 90p lydnaden, C 96 p skyddet totalt 275p och kval poäng till nästa års SM!

Rixi och jag hade både bra och dåliga bitar i år!

I Torsdags skulle vi gå på sm stegen tänkte jag,slutade med att Rixi tappade balansen och hoppar rakt ut framåt och får fram benen under sig samtidigt så gör hon en kuller bytta. Såg riktigt otäckt ut! Kände igenom henne men varken såg eller kände nåt konstigt då.

Platsen fick vi fullt på. Upp tidigt halv fem på lördags morgonen
hade utfärd till spåren kl 06:00.
Lite nervös då man visste det skulle va kuperat hur skulle jag fixa det? Men såg inte så farligt ut vid påsläppet som hon gjorde super fint,men efter ca 100m spårning vinklar det vänster och där bakom träden var det en helvetes backe som gick bara rakt upp ömsom berg ömsom mossa mm halvägs upp får jag asma och kroppen värken ropar in Rixi som är ca 10 m framför och spårar ,lägger henne och bara är påväg att ge upp tänkte ringa Emma och Kina som väntade vid slutet och säga att jag bryter! Men efter nån min ut så fortsätter vi och kom in i andra andningen=) som hon spårade mitt lilla gryn full pott=)

Var tre som fick noll på spåret då det även var massa vildsvin i skogarna,och flera som bara fick en pinne och slut.

Avsöket ja där bestämnde Rixi sig för att köra sitt egna lilla sök på sitt vis och det visade sig att domarna inte tyckte om det hihih så blev noll en figge fick vi men Rixi ville transportera in den själ så fick nerdrag på den!

Tillbaks till lydnaden så kändes hon bra till en början men märkte att hon inte riktigt ville lägga sig och kröp lite högt med baken.
men genomförde en bra lydnad,blev fjärde bästa resultet på lydnaden vi fick ihop 251,50p. Flera kom fram och sa att hon haltat och inte gick rent på höger bak: Jannika kollade av henne men kunde inte känna nåt och inte heller markerar hon nån smärta.

Uppletandet Gick ut bra på första skicket andra får hon ett föremål men släpper det då jag öppnar handen och hon tror bollen kom slarvigt av mig! Vi fick in tre föremål här kändes det som hon inte riktigt ville ta i när hon sprang.

Söndag dags för skyddet
bra cevilsändande och hon skötte sig i transporten bra överfall
men ganska snart så märkte jag att hon var inte den Rixi jag är van vid hon tog inte riktigt i som hon brukar göra,och varje gång hon gått i nåt moment så tittade hon på mig! jätte fin dubbel gjorde hon.Modprovet missade hon och där blev jag riktigt snopen då hon gör den super fint annars!! det visar sig att figgen viker av åt vänster när hon kommer,nu går Rixi väldigt nära inpå figgen innan hon går upp i modprovet ,inte alls som mallar och holländare som stampar av långt innan.Men lika fort sitter hon i armen igen så vi fick betyg.

Inte det bästa skyddet vi gjort men vi höll nollan borta för vi fick betyg i allt och det var ju ett mål och andra målet var att komma bland dem tio bästa och vi blev tia=) Så nu ska vi åka och kolla igenom Rixi och se om det är nåt som spökar på henne.

Vill säga stort GRATTIS till
Towa som för fjärde året i rad vinner skyddet och blev där med historiska.s

Även stort Grattis till tvån Anders gutt med en schäfer på pallen=)
Niklas till tredjeplatsen

Grattis Maria och Uno som vann IPO super snyggt var det och ni var verkligen världa detta!

Grattis till Evelina med Gråmanns Rasco Rixi bror som kom Tvåa i IPO

Tack till alla som hejat och hållt tummarna för Rixi och mig och till alla som hjälper oss med träningen  utan er skulle det inte funka. 

vilken underbart söt och go supporter vi har
Och denna lilla godingen var på plats och hejade på mormor

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-