Glädje fylld Helg!

Vilken härlig Lördag det varit så här långt!

Igår kom Kenneth upp med Disco från våran D kull,han skulle tävla appell spår här hemma.

Så i morse gav vi oss av till klubben i Hultsfred för appelltävling.Han drog start nummer 4 ! Det blåste ganska mycket och fälten var ganska blöta.
Disco spårade riktigt riktigt fint första och andra streckan lite tuffare i tredje då han fick terräng skifte med massa vatten i,han tappar nos fästet men jobbade så oerhört fint,till slut får han fäste igen och slut pinnen hittades! Domarna beslutade att han fick 10-10 i spåret då han var den enda som fick tufft terräng skifte som gick genom massa vatten och att han jobbade så fint utan avbrott.

Budföringen och lydnaden gick också bra så slut poängen vart 280,5p och en 2 plats av 6st. Bra jobbat

Kommer hem efter en kall men givande ute dag.

Då ser jag att RixDivans Dax har fått sitt Röngten resultat B höfter  och UA armbågar tjoho Grattis Dax och husse Peter nu är det bara att tuta och kör full fart framåt i IPO.

Rixi ja min lilla goa tjockis idag var hon 93cm runt magen så växer ja det gör hon och fiser så det går inte vara i närheten av henne =)

I morgon är det bara 2 veckor kvar tills dem ser dagens ljus .
Så nu är det full förberedelse med valp låda och allt som tillhör en valpning som ska ordnas. Om en vecka intar Rixi och jag vårat ensamma vrå och sover sista veckan ihop.

 

RixDivans Dax

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-