Inte ofta jag blir arg på tävlingar men idag så!!!

Ewa och Enzie Ewa och Enzie

Idag har vi varit och skulle tävla hkl skydd i kristianstad, jag och Exi och Ewa och Enzie.

Det började inte så bra för min del!
spår utköraren irrar omkring och vet inte var mitt spår går, så hon skickar iväg mig mot klubben och domarna, kör tillbaka och hittar dem ,så får dem köra ut mig ,väl där ute så är det dygn surt och massa vita enserlage balar och blåser storm!

Första streckan går bra,första vinklen slår hon i men tar upp det sen upptäckte hon balarna och kollade av dem  får en pinne andra vinklen kraftig mot vind tappar bort sig i den vinklen sen irrar vi omkring länge sent om side får hon slut pinnen!!

Efter det var det dags för uppletande vilket hon gör super fint, tre skick tre föremål, inget tugg, dem drog för att dem tyckte hon skulle ha ett bättre system sök!!!!! Hon gick rakt ut på andra skicket när hon kom halvägs så viker hon höger och får ett föremål,och det var bristen 
Hallo ja ja det är bedömnings sport.Så vi fick 9-9

då frågade jag om tiden räckte på spåret, dem svarar vi kollar upp det vid klubben.
ja för räcker inte den så skiter jag i att köra lydnaden och skyddet sa jag.

väl på klubben så räknar dem på tiden och säger att den räckte, samtidigt ropar dem att det är min tur för lydnaden, så han inte värma upp Exi eller nåt. Men det gick ju bra jätte nöjd med lydnaden 177.75p innan platsen.
Men säg den lycka som varar! precis innan platsen ropar dem igen på mig, vi har räknat igen din spår tid och tiden räcker inte sa dem .
Då brast det men för fan hur ska ni ha det ni har sakt den räckte och det va 8 i betyg och nu plötsligt räcker den inte !!!!

Jajaja då bröt jag sket i att köra skyddet.
Tar med mig dem bra bitarna och blickar framåt nu,jag är nöjd med det hon gjort spåret blev för tufft i dem här förutsättningarna och äng har aldrig varit våran grej=)

Enzie och Ewa gör en jätte fin debut i lkl skyddet fullt på spåret och 9 budföring och hyfsad lydnad, och finaste skyddet i lkl Enzie är en super härlig liten tik med fint allvars paket  vilket resulterade i uppflyttning och en 3 plats.

Susanne och Flippa debuterade i hkl spåret tyvärr strul på upptaget som gick på stubb och storm, men fint spår missade en pinne, och uppletandet var inte bra idag då hon nog trodde det var sök lilla pluttan, men en fin fin lydnad så dem blev gdk.

Tack för sovplatsen och god mat som alltid Jimmie och Sara <3
Och jätte kul att träffa perra och Elin igen tur ni lejde Ewa och mig från mat stället hahaha


 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-